Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
X DoZ3R
tag
válasz
Crucio #14483 üzenetére
hangminőség? (zene) : poweramp-t használok tökéletesen szól, nincs bajom vele, más progival nem néztem még de nem is akarom
térerő? soha nem volt vele bajom,T-s vagyok
általános használat? abszolút nyerő mindenben, simán helyettesíti a laptopom
és ahogy én "nyírom" az aksi is bírja egész nap, kamera auto focus szokott rosszalkodni néha, de ez köztudott hogy a kamerája csak átlagos mintsem kiváló
képernyőről vélemények? gyári romon kicsit fakó, ez tény, annyira nem zavaró, de egy custom kernel telepítése után látszik a különbség, hogy szebb, kijelzőproblémák sztem teljesen eltűntek mivel a januári uj szériától kezdve ez javítva volt
remélem tudtam segíteni
-
HardRic
addikt
válasz
Crucio #14483 üzenetére
Zenét nem hallgatok telefonon, de videónézésből lejött, hogy gyárilag halk. De mivel Nexus, ezen lehet segíteni.
Térerő teljesen oké, a wifi tapasztalataim alapján kb olyan, talán kicsit jobb, mint a telefonos átlag.
Általános használatra a pattogós szót tudnám használni. Minden kurvagyorsan reagál, de melegszik is.
A kijelző nekem amikor megjött sárgás volt, ez azóta elmúlt (érintős cuccoknál ez nem ritka). A színei alapesetben nekem nagyon fakók voltak, de helyesen bekalibrálva azt kell mondanom, hogy ez az egyik legszebb kijelző amit láttam. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A negyedik generációs Nexus telefon már az LG-től érkezik, méghozzá gyönyörű külsővel és a jelenleg kapható legerősebb hardverrel.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506H Gamer laptop! I5 11400H / RTX 2050 / 16GB DDR4
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 12400F / RTX 3070 ROG 8GB / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest