Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- IFA 2025: SSD-vel kombinált mini portreplikátor a Sharge-tól
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
FLATRONW
őstag
Szerintem is csalnak vagy rosszul mérnek valamit, mert bizonyos app-oknál tényleg hihetetlenül magas a szűrt reklám és adatmegtakarítás értéke. Elég csak kipróbálni az imdb programját, néhány adatlapot megnézni és utána megnézni a statot. Tudom, hogy az Amazon tulajdonában van, de akkor is hülyeség amit mutat a stat.
-
waccamár
senior tag
Nem leszel "kénytelen" nézni a hirdetéseket. Van egy tuti, 100%-os, ingyenes megoldás: NEM nézed azt az oldalt, ahol olyan és/vagy annyi reklám van, ami nem tetszik!
Ha valaki egy normális portált akar csinálni, akkor kellenek hirdetések, szponzorált posztok, stb. Persze csak ha nem jótékonysági intézmény csinálja az adott dolgot, hanem valaki aki piaci alapokon működne, és pénzt szeretne látni az egészből... VAGY lehet havidíjat kérni a felhasználóktól a reklámmentességért cserébe, de azt nagyon kevesen fizetik ki, inkább rinyálnak a reklám miatt, mert nekik minden ingyen jár
-
waccamár
senior tag
Amúgy azon sem lennék meglepődve, ha szimplán bele lenne rakva a statba egy szorzó, hogy többnek tűnjön a kiszűrt reklám
Szerintem ezek irreális számok. Persze, RENGETEG reklám van, de szerintem azért ez a "kiszűrt" szám már a másik véglet...
És ezekkel a számokkal szépen rá lehet venni más felhasználót is, hogy perkáljon a licencért, ugyanis gondolom nem pusztán jófejségből csinálják ezt az adblockert sem -
Kivancsi leszek meddig megy ez a hirdetes blokkolgatas, az ublok is iszonyat mit megszur. Azonban vannak olyan dolgok, amiket nem tudsz kiszurni, mert eltunik az is ammit olvasnal/neznel. Origon is belefutottam nemegyszer.
Elobb-utobb ra fognak maszni es kenytelenek leszunk nezni ezeket a hirdeteseket.
Ezt amugy telefonon hasznalod? Nekem is kene valami jo a telomra, huawei p9 lite android 6-os fut rajt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Tenisz topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- IFA 2025: SSD-vel kombinált mini portreplikátor a Sharge-tól
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest