Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Új hozzászólás Aktív témák
-
melega
őstag
Szerintem is a sok sablon Cod, Battlefield, Battlefront, meg sok pénztrabló rókabőr szar játék elbújhat a hangulata és a nehézsége mögött Metro (2033, Last light) mögött.
Manapság a kis stúdiók csinálják a jó játékokat.
A japánok meg a nehezeket.Sok veterán azért ragaszkodik soulsborne játékokhoz, mert a legtöbb maiban hard fokozaton sincs kihívás és már nem tudnak mint kitalálni.
Mellesleg amiben van hard fokozaton van még kihívás talán azok japán horror játékok.
A kis stúdióktól várom a jó játékokat, a nagyok már egy kaptafára mennek tök mindegy hogy keleti vagy nyugati a kiadó, vagy gyártó.
Ezért leszek kíváncsi az Atomic Heartre.
Amit manapság csinálnak a nagy kiadók a jó játékokból fejőstehenet, egy botladozó lovat ami ügetget, de nem tud megújulni.
-
melega
őstag
Szerintem a Metro 2033 és LAst light egyedi és baromi jó játékok lettek.
Tök jó bossfghtokkal és hangulattal.A nyugat-európai nagy cégek egy kaptafára mennek.
A jó játékok amik lettek:
Ghost of Tsushima az is japán
A plaguen tale
Days gone annak csak a hangulata
God of WAr 2018 as
Doom játékok
Horizon Zero dAwn
Mad Max
Middle Erath completion
Resi 2 remake
Forza Horizon 4
LAst of Us 2
GRan Turismo sportÚgy még a nagy kiadóktól volt egy két jó azt utóbbi 2 évben a többi egy tucat szar.
Nekem a többi kuka -
cskamacska
addikt
"Az orosz/ukran fps-ek nem szoktak jol sikerulni."
Jól írta az úr, csak nem bontotta ki az útelgázosodás minden részletét.
Eurogamer - The Californian sent to save Stalker: Shadow of Chernobyl from development hell
GamesIndustry.biz - Jason Rubin: Metro: Last Light is the "triumph of an underdog"Reddit fórum - THE STATE OF ATOMIC HEART RIGHT NOW. I hate to be the bearer of bad news but...
Magyarul maguk a játékok lehetnek csodálatosak és rendkívül egyediek, de Szovjet-Ukrán-Oroszország, khm, sajátos társadalmi és kulturális helyzete miatt
komoly csoda hogy egyáltalán megjelentek, és pláne hogy kiválóan sikerültek.
Ugyanígy Atomic Heart is lehet hogy nagyon jó lesz, de nem azért mert egy kvázi-harmadik világbeli országban készítik, hanem annak ellenére.. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
drotsztyuart #9 üzenetére
Metro miért nem jó? Szerintem zseniális széria.
-
batman91
őstag
válasz
"Igy tetszik de miutan meglattam, hogy orosz jatek elkezdtem aggodni.
Az orosz/ukran fps-ek nem szoktak jol sikerulni.
Lasd stalker, metro, stb"
Ezen most jó nevettem. Pont, hogy a kelet-európai játékok ezerszer egyedibbek mint a nyugati tucat szarok, amik évek óta változás nélkül mennek. -
flexxx2
őstag
válasz
"Az orosz/ukran fps-ek nem szoktak jol sikerulni.
Lasd stalker, metro, stb"Nekem ezek a játékok jobban tetszettek mint egy COD. Igaz én a szimpla FPS-ekbe beleuntam, lehet ezért.
Pont azért néztem meg mert orosz. Nehéz lesz a játék, de nem lesz agyatlan lövölde.Az ajánlott gtx1060 vga meg engem is meglepett ilyen kinézethez.
-
drotsztyuart
tag
válasz
Reggel van
*...rt nelkul nyilvan, fullhd mellett..
*...2 evente..
*..kartyat.. -
drotsztyuart
tag
Igy tetszik de miutan meglattam, hogy orosz jatek elkezdtem aggodni.
Az orosz/ukran fps-ek nem szoktak jol sikerulni.
Lasd stalker, metro, stb
#2 miert ne lehetne, elromlik?(amugy a 10xx-es szeria mar lassan 4 eves)
Ja hogy fullra tekert grafikaval rtvel 4kban 60 fps-el?(rt nelkul nyulvan, fullhd-ra siman eleg lesz az a 1070)
Ha ilyen igenyeid vannak akkor jobb ha beletorodsz hogy max 2 venet felsokategorias kertyat kell vegyel.De ez legalabb 15 eve igy van.
-
GodGamer5
addikt
Az Rt-s ajánlás nélkül ez így semmi.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
HELLAFLUSH #3 üzenetére
Ps4-Xbox One meg elvileg PS5 es XSX.
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz
Plazmacucci #2 üzenetére
ne is mond, nekem is 1070-em van
ez csak PC-re fog jönni? -
válasz
Darth_Revan #1 üzenetére
Túl kényelmes volt, hogy egy 1070-el 4 évet ki lehet húzni. Ennek most vége.
-
Darth_Revan
veterán
Aha, mediumon RT nélkül. Ultra+RT alatt meg mint a csodálatosan optimizált Watch Dogs esetében, meg majd belökik, hogy kell 9900K+3070 FHD felbontáson a 60 FPS-hez.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- OLED TV topic
- EA Sports WRC '23
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Robogó, kismotor
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Gigabyte GeForce RTX 4080 SUPER AERO OC 16G videókártya
- ASUS ROG STRIX X570-E Gaming WiFi Alaplap
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- THX Onyx fejhallgató erősítő (DAC Headphone Amplifier)
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC