- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megvált az Altera többségi tulajdonától az Intel
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Annyira megszoktam már hogy iszonyat régóta benne van a CCC-ben (annyira hogy el is felejtettem hogy amikor bosszankodtam a tesszeláció nagysága miatt, elfelejtettem hogy ott állíthatnám), hogy természetesnek vettem hogy nvidia-n is van.
Értelmének azt láttam, hogy mindenki aki nem ért hozzá hogy állítsa (vagy utána olvasson), az benyelje, de azért aki akarja, állíthatja.
-
Ezzel nem értek teljesen egyet, legalábbis a jelenlegi játékokban. A Titan X 3%-kal gyorsabb, mint a 980Ti, miközben az utóbbi kb. ennyivel magasabbra boostol. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a 9%-kal több SM-ből 5-6%-os c2c teljesítményelőny lesz, ami korántsem utal kritikus sávszél-éhségre.
A jövő meg majd a jövőben lesz.(#164) snecy20: Fordítva nézd a dolgot. A 650 dollár most a helyes ár az nVidia cégvezetése szerint - az eddigi sokkal magasabb 1000 dollár ingyen bónusz volt 3 hónapig.
-
snecy20
nagyúr
Amúgy a 980Ti által nem szívják el egy kicsit (vagy nagyon) a szabad levegőt a még csak pár hónapos TitanX elől? Üzletileg bár előnyös is lehet mindez, inkább kicsit suta dolognak tartom.
Duree
Tuti. Annyi mindent és mindenkit "zsebre rakott" már az AMD az elmúlt 10 évben hogy jobb félni mint beszarni. Egy pár százalék esély azért van rá.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az NVIDIA legújabb VGA-ja 100 000 forinttal olcsóbban kínál csúcsteljesítményt. Lássuk, mit is tud pontosan!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megvált az Altera többségi tulajdonától az Intel
- Xbox Series X|S
- OLED TV topic
- Unlimited Power! Megnyitotta a Honor a 8000 mAh-s mobilok sorát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Külpolitika
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest