- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolruf
őstag
Nagyjából én is így voltam, de most picit megbántam, így ment hirdetésbe a kártyám. GTA V-özök és (bár reméltem, hogy engedi), ezzel a kártyával nem enged full-fullt a 2 GB Vram miatt Pedig jó lenne
Ezt leszámítva a korábbi GTX460-am után ez egy álleesős dolog. Nagyon gyors(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
wolruf
őstag
Nu, teljesen ontopic maradtam, mivel a végén egy 1050-es lett (Asus Expedition). Persze már meg is bántam, csak jobb lett volna a Ti, mégpedig a 4 GB memória miatt A GTA 5 rám is pirított, hogy ejnye no, ne tekerjek már fel mindent, mert az biza 2,5 GB memória lenne. Szóval keserédes lett a dolog. Mindazonáltak örömbódottá, mert megy, mint az álom (a GTA-ban kiütöttem a ,,biztosítást'', így megy is). Ezzel a procival úgy érzem jó választás volt ez (ebben a gépben). Amit próbáltam, minden megy 1680x1050-ben remekül, úgyhogy jópár évig most elvagyok ezzel a kártyával. Halk, gyors, ennyi kell
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
wolruf
őstag
Nem azt írtam neked, hogy core i7, hanem a core i7 felhasználónak is megköszöntem
Ez azért így jól jött ki reggelre
Mindenesetre köszi a matekot, valahogy én is így kalkulálgattam, de örülök, ha más is megerősíti Már csak a GTX460 Hawkom és a GT630-ast kell eladni és kezdődhet a beszerzési láz Karácsony előtt jó kis móka lesz :-/ Lehet, marad a két ünnep közöttre(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
wolruf
őstag
Sziasztok! Ilyen kártya vásárlásán gondolkodom, de lenne egy elméleti kérdésem:
olyan (olcsó ) kártyát keresek, aminek nincs külső csatlakozása, mivel egy 250(280) W tápegységű Fujitsu gépbe menne. Elméletileg elbírná a dolog, mert most is egy GT630-as van benne, aminek a fogyasztása hasonló. Szerintetek menne a dolog, vagy a táp belehal? A gép egyébként egy i7-3770-es 16GB DDR3 RAMmal. A webes kalkulátorok szerint kb. 260 W fogyasztása lehet a rendszernek, de a GT630-cal is ugyanezt írja
Köszönöm a válaszokat előre is!(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 365.000.-
- rtx 2060/super videókártyát keresek
- RTX 3070-ET KERESEK TÖBB DARABOT 105-115k típustól függően!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest