Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Az is majdnem olyan csúnya, mint amiket az egyedi tervezővel lehet magadnak tervezni a MS oldalán... Lehet, hogy nem én vagyok a célcsoport, és a sok fiatalnak tetszik a sok színes gagyiműanyag, de azért lehetne egy szint, ami alá nem megyünk be...
(a Halo 5 Spartan kontroller speciel nagyon tetszik, van is olyanom, de talán az első olyan egyedi volt, aminél éreztem a musthave érzést) -
oriic
HÁZIGAZDA
Frissítettem a hírt, hivatalosan is bejelentették a konzolt. Kapható lesz egy másik egyedi kontroller is.
Live-Die-Respawn
-
FefeeX
veterán
-
FefeeX
veterán
No de ha valakit annyira érdekel, akkor ne szeméttel tömjék már meg a dobozt... Engem például egy jobb minőségű kiadás érdekelne belőle, de ez valami katasztrófa, lerí a gagyisága -- akkor már inkább a Halo5 konzol, de még az is necces volt...
Kovsol: minimum egy fémtokos gyűjtői dukálna hozzá. Ez így olyan, mint a 200 ezret nem érő Suzukin a tuning matrica...
HKorn: +1 a fekete kiadásnak! Mondjuk mire lesz is a gépekből, már nem lesz egy év az erősebb konzol kiadásáig, sőt... Akkor meg már valószínű inkább kivárom, mert éven belül azért nem akarok többször cserélgetni.
[ Szerkesztve ]
-
gianni85
veterán
Ízlések és pofonok. Szerintem randa
-
Tigerclaw
nagyúr
Bár az S már jobb vétel, arra számítok, hogy jövőre piacra kerül az utód a VR miatt. Ha látnám, hogy ehhez a szériához is jön valami VR támogatás, mint a PS4-hez, akkor nem hinném el, hogy jön a skorpió, mert túl korai lenne a váltás, de mivel nem jön, így igazak lehetnek a pletykák. A VR mellett beindul a 4k tévék forgalma is, ami még egy ok arra, hogy kell egy új sokkal erősebb konzol, minél hamarabb.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
HKorn
veterán
inkább adnák ki sima feketében is a slimet, ez a fehér nem annyira jön be.
Run&Ride
-
FefeeX
veterán
A GoW4 elite kontroller sokkal jobban bejön
Ahhoz képest azért ez elég játékcuccnak tűnik
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
gp Korábban a Halo 5 Bundle csomagról hullott le a lepel, most pedig a Gears of War 4-es limitált konzol képe szivárgott ki.
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Xbox series kontrollerek!
- Playstation 5 Slim
- Raspberry Pi 4 8GB retro emulátor gép 8000 játékkal (NESPi 4 ház, 128 + 250 GB) + 8BitDo kontroller
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest