Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• l.skywalker

titán

válasz #80123904 #55 üzenetére

Miben más? De most komolyan. Ha van a kezedben egy tanulmány, szívesen meghallgatom, de ha a lapos föld és a chemtrail hívők oldaláról jöttél ide ezzel, akkor inkább ne kérlek. Én tanultam radiológiát, tanultam a különböző sugarak élettani hatásait, nincs az a rádiófrekvencia amit úgy lehetne üzemeltetni, hogy tartós egészségkárosodást okozzon, kivéve amiket hadi célra szántak, de annak kicsit másabb a működése. Hallható és érezhető. Ez viszont egy alacsonyabb tartomány, jóval alacsonyabb.

30 éve a kórházban a cigivel a szájában ment végig az orvos, égő cigivel. A tanárok az órán dohányoztak. Most mindenki vaporizál, meg e-cigit szív, mert hogy az nem olyan káros: na azokra kéne inkább rámozdulni, mert ott ténylegesen nincs élettani hatás viszgálva, mert az nem ipari tényező. Azokat csak el kellett adni és az első pármillió mókus teszteli le. Az 5G ipari szabadalom, átesett a megfelelő ellenőrzéseken és nincs semmilyen negatív élettani hatása, kivéve az, hogy az ilyen baromságok sokkal gyorsabban és sokkal több emberhez jutnak el.

Új hozzászólás Aktív témák