Hirdetés
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Felgördült a függöny, kezdődhet a hardverszínház
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Aljasvip #7714 üzenetére
Jó, ha a felét elvinné az egésznek... de csak a ramot (kell + ram nekem, ez még talán bele is férne), meg csak a ház+táp (még én szívjak a szereléssel + szerezzek alkatrészt másikat), hát na nem...
Én tudtam nemet mondani, mint 1 autó hirdetésnél is csúnyán néznék, ha a vevő közölné, neki csak a gumi kellene felnistől, mert pont ilyet keresett... (jó, nem a legjobb példa, de nehogy már egy komplett gépet csak 1 ilyen töredék rész miatt bontsak már, pláne hogy alkatrészekkel nem foglalkozom, szóval magamat szívatom meg, ott állnék 1 félgéppel, de én úgy szeretem eladni, hogy ki tudja próbálni, mindezt úgy, hogy ne kelljen vele "bajlódni", jön, kipróbál, megy, ne kelljen már még az időmet tölteni vele hogy szétszed, összerak, max csak úgy, ha kéri, hogy ezt-azt beletudnám tenni...) -
BiP
nagyúr
válasz
Aljasvip #7714 üzenetére
Én ezzel úgy vagyok, hogy ez mindig helyzet és ajánlatfüggő. Mert adott esetben az eladó is jól járhat, minthogy benne állna a pénze.
Lehet normálisan, finoman érdeklődni. Mint ahogy alkudni is lehet pofátlanul, meg szolidan is, akkor is, ha az eladó eredetileg nem szeretne engedni.Így, hogy megvetted a fő/drágább elemeket egy 1 hónapja tengődő hirdetésből, szerintem ez ilyen -nem ideális, de nem rossz- helyzet, érthető, hogy belement.
Most hogy egy friss hirdetésből vegye ki _csak_ a ramot, hát, nem túl vonzó ajánlat. De ilyenkor nem kell sírni, vissza kell utasítani, és kész.(#7715) Diabolis: Na igen, itt anyukával szemben kellett volna határozottabbnak lenni (főleg a sokadik variálás után, miatt) és vagy megoldani máshogy a családon belüli helyzetet, esetleg anyuka is nyugodtan válaszolhatja a családban egy kérésre, hogy sorry, nem tudok segíteni.
Mert a "majd segítenek ők is, majd kapunk tőlük úgy is", ezek mindig olyan ígéretek, remények, amivel tele a padlás.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- Gaming notebook topik
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Forrmell.enn
- Építő/felújító topik
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Trollok komolyan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 G3 AMD Ryzen 7 Pro 6850U Magnesium CTO 32GB 1TB WiFi 6E
- Bontatlan PlayStation portal extra gamer csomag!
- Új Gamer - GIGABYTE Z790 EAGLE + Intel I9 13900KF + Kingston Fury Beast 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Új GAMER félgép - MSI B450M-A Pro Max II + Ryzen 5 5600 + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz
- 2017 CTO iMac 27" 5K - i7 4,2 GHz, 32 GB RAM, 512 GB SSD, Radeon Pro 580, Magic Mouse+ Numpad Keyb.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS X570 Plus - Ryzen 7 5800X - ROG Strix RTX 3090 - 32GB DDR4 - 2TB m2 SSD - Noctua NH-D15S Black
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest