Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
válasz
Top cat #17764 üzenetére
Egyik sem. Megnyomtam a bekapcs gombot, jott egy kis alig hallhato zizeges, amirol azonnal tudtam, hogy bajt jelent (plusz a power on led se villant fel - ez adja a legtobb remenyt, hogy semmi mas nem halt meg, mert se egy led, se egy venti, semmi meg se mozdult), ugyhogy rafekudtem a bekapcs gombra, hogy ne is probaljon felebredni, de mar keso volt, egy ilyen hangosabb sohaj jellegu hangot meg kiadott, aztan egy adagban kitolta magabol ezt a mennyisegu fustot. Utana nem is fustolt tovabb meg semmi ilyesmi. Az is igaz, hogy kb azonnal nyultam be a gep moge es a tap fizikai kapcsolojat lenyomtam. Aztan meg nagy szelloztetes, mert valami penetrans szaga volt.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- XFX Radeon Speedster MERC 319 RX 6800 XT 16GB GDDR6 256bit // dobozos // 34 cm hosszú !!!!!!!!
- Apple Watch Ceries 7 (GPS+Cell.) 45mm alu
- ASUS ROG G15 Advantage - Ryzen 9 - RX6800M 12gb - 32gb ram - gamer - gyári gari - beszámítás
- Philips FHD monitor ELADÓ
- Samsung S9 FE+ 128GB (hálózati adapter nélkül!) számla+garival kb 1 hetes vásárlás
- Apple MacBook Pro M1 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 dokkoló (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest