- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemethati
senior tag
Célzott rétegnek készül, limitált példányszámban. Ez olyan mint a autóban a Ferrari...
Szerintetek nyújtanak 5x gyorsabb teljesítményt mint pl. a G.SKILL 1600-asok? Tutira nem! Ha lenne ennyi pénzem akkor sem venném meg, de lehet az én értékrendemmel van a baj -
(ÉN)közPONT
őstag
Csak ,hogy kapni lehet majd...
-
vbbb
őstag
Az időzítés az elég gatya...Ideje lenne az állandó MHz hajhászás helyett valami újat is bemutatni...
-
DraXoN
addikt
válasz
subaruwrc #31 üzenetére
Egyedül az integráld VGA rendszerekhez van értelme a gyors ramnak, de egy integrált VGA-t használó ember se fog ilyen ramot venni a lapjához, hogy gyorsabb legyen tőle a grafika ... amibe ez kerülne jobban kijön ha vesz helyette 2 kártyát inkább és együtt használja őket (vagy vesz valami erősebb kártyát)
De ez most 1 db 8GBos modul egyébként? vagy valami csomag?
-
bteebi
veterán
100 ezer Ft 8 GB RAM-ért??? Na menjenek a...
Az meg, hogy csak ennyi RAM megy át a minőségellenőrzésen, nem valami bíztató. Nagyon feszített lehet ez a frekvencia ezekkel az időzítésekkel, ilyen feszen, ami nem feltétlenül tesz jót a memória megbízhatóságának vagy élettartamának.Ennyi erővel csinálhatnának akár 2500 MHz-es verziót is, aminek csak mondjuk minden 100. modul felelne meg, cserébe el lehetne kérni érte akár 800 dollárt is...
-
---Lasali---
Közösségépítő
Ezeknél engem csak az foglalkoztat baromira, hogy mi a jó eget csinálnak velük abban az alaplapban, mivel, hogy tesztelik, és milyen eredményeket kapnak??
Meg 4 fázisos tesztelés.. mi van ezek mögött????
20 ból 1 megy át.. -
bunfi
őstag
Nekem még DDR2-esben van Dominator, a hozzá tartozó Airflow kiten három volt és kb. három percig voltak a bordák fölött. Szerintem ez sem húzná sokáig. Csodálkoztam is, hogy mitől olyan olcsók a Vengence-ek. Hát mostmár tudom miért
-
erikke17
őstag
Istenem azok a kis mákdaráló ventik
Alig nyom valamit gondolom, pörög 3000-et aztán süvít mint a porszívó. Többre mész vele ha valamit 12cm-es alacsony fordulatú/zajszintűt olyan szögben beállítasz, hogy abból legalább kap egy kicsit alaplap is...
De ez az árEgy kisebb netezésre alkalmas gép ára
-
Mi értelme ennek? A winrar-on kívül melyik alkalmazás sebességén dob ez olyan hatalmasat? Azonkívül hogy a tesztprogramok eredményeivel lehet még villogni vele....
-
banhammer
veterán
500 dodó.
Anyám borogass! -
Devid_81
félisten
Ennyi pénzért ramot venni...
-
Góliát
őstag
A Corsair-os fiuk már megint.....
-
waporka
tag
én sem értem hogy minek kell ilyen magasra csinálni...és még drága is
-
XZoli
aktív tag
Kíváncsi lennék melyik alaplapon fér el ilyen memória hűtő, ha egy jobb fajta CPU hűtő van rajta, pld: Scyte Mugen 2.
-
vinibali
őstag
Vérpisti edition, lassan vissza kéne térni az ésszerűség határai mellé. bár aki megveszi annak is csak gratulálni tudok
lassan a ramok már proci sebességen futnak és 1:1-ben lesz kitalálva valami új közvetlenebb memóriavezérlés
-
CyDoN
senior tag
nah ez az ami nem lesz kapható itthon
inkább veszek 8GB-os Vengence memóriát
-
ez okos húzás! az intel agyba főbe nyomja a képünkbe a sandy bridge-et, chipkészlettel meg procival együtt, ezek meg horror áron kiadnak a p55 -höz 1,65V-on üzemelő ramokat. én biztos ilyenre akarnék elkölteni 500 dollárt.
-
Zolee11
senior tag
500 dodó?
Ennyiért én is összeválogatok a sokkal olcsóbb darabokból, ilyen ramokat.Amúgy ezek a ventilátorok funkcionálisan is hasznosak, vagy csak hű de nagyon über jól néz ki? Ennyire azért nem melegszenek ezek a ramok, vagy igen? 50W / modul
-
stratova
veterán
Szép! Ezzel már indulhatna júniusban a..."HeLl(o)ano"
-
luw2win
őstag
Garantalt 500dollaros memoriakat iger a Corsair, ez jobb cim
....
Nem semmi teljesitmeny, egy tesztre kivancsi lennenk, de akkor is 500dollar az emberfeletti -
törölt tag
Elírás a vége felé:"és ját hozzájuk"
Az ár érthető hiszen "nagyon komoly" teljesítményt kapunk
A porcit/lapot is le kell tesztelni, hogy viszi-e ezt a tempót, szóval a "garantált" 2400Mhz lutri
/szerk/: megelőztek
Sokkal jobban örülnék 4Gb-s 1200-1333-as 1,5-1,65v-os moduloknak minél kisebb késleltetéssel, ugyan is ehhez nem kell megfőzni a processzort
-
Hokoyumi
tag
-
AssAssynn
őstag
Akik eddig is milliós rendszereket építettek fel, hogy aztán tudjanak mivel felvágni, azoknak ez sem lesz drága.
-
subaruwrc
félisten
na ennek aztán megint mi értelme ?
azt mindig elfelejtik hozzátenni, hogy még P55 ös lapban is válogatott IMC-vel rendelkező proci kell ami stabilan tudja hajtani 2400mhz-en a ramokat, nem még a nevetséges 9-11-10-30. 500 dollárból sokkal értelmesebb valami kommersz ramból venni 16 v 24 GB-ot.. -
EkSYS
senior tag
Már mindehol csak a hűtés, a hűtés....
- disznó nagy hűtő a procin
- disznó nagy hűtő(k) a videókártyán (kártyákon)
- nagy hűtők a memórián
- hűtők a HDD-knek
- házhűtés (2db venti)
- opcionálisan táp venti.REMEK!
-
mghltm
addikt
en megvarom a tri channel kittet, aztan majd abbol veszek 2 garniturat. es ennel a pontnal felebredtem
-
Recon666
Közösségépítő
Nem gyenge az áruk..
-
Tomcat
őstag
Fele ennyiért egy 2GHz-es 2*4GB-os ehhez hasonló Corsair set-re még vevő is lennék, de ennyiért szerintem drága akkor is ha garantáltan stabil a megadott sebességen.
-
törölt tag
gondolom a limitált széria marad is ilyen kihozatal mellett... az ára viszont brutál. mondjuk én még mindig nem látom hogy hol lenne értelme ilyen felár mellett megvenni ezt. leszámítva persze a durva tuningot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A DDR3-as modulok szigorú tesztelésen esnek át, és külön hűtőegység is jár hozzájuk a készletben.
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás
- Jelszókezelők
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Update 05.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Vadiúj SSD-k!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest