- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Hardvereket szállít a virtuális fuvaros
- VGA-t károsító ASUS deszkák: a gyártó kínai részlege komolyabban veszi a dolgot
- Helytakarékos rackmount NAS sziluettje bontakozott ki a QNAP felségvizein
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
domi007
őstag
Optimus 2x-en is akadozik még a dolog, ráadásul az iránytű nem eléggé pontos vagy nem tom mi van vele, de állandóan remeg a kép amikor körbefordulok pl. StreetView-nál.
"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
-
Yoshida
aktív tag
2.1-en kívül a vektoros megjelenítéshez normális 3d chip-es mobil is kell, spicán pl. nem megy.
(legalábbis 1hónapja még nem ment) -
aramis00
tag
Debizony, jól tippeltél!
És szerintem baromi hasznos ill. hatékony. Egy csempeboltot kerestem Pécsett, Maps-be beírtam a nevét, helyből megtalálta, és 2 katt és már hívhattam is (azon túl, hogy láttam hogy hol van pontosan)! Csúcs![ Szerkesztve ]
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét.
-
bambano
titán
jaja, tolják itt a történelemkönyvet
azt magyarázza már meg nekem, szegény egyszerű embernek, miért kell olyan vérlázító biztonsági beállításokat csinálni egy tetves térképszoftverhez?
mikor megláttam, hogy az 5.2 mi mindenhez akar hozzáférni, rögtön le is szedtem. önállóan telefonálhat? mi a bánatos francnak?
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
hodostamas
addikt
Köszi a videót, nem is tudtam ezt az AR-es utca megjelenítést, ami 2:30 után jön.
-
DemonDani
addikt
a webes maps ugyan megkapja a vektoros megjelenítést?
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
8zabi
őstag
már megjelent az 5.2 is
Új hozzászólás Aktív témák
ph A megújult Google Maps 5.1 legfőbb változtatásait vesézzük ki.
- Futás, futópályák
- Nintendo Switch
- Gyúrósok ide!
- Amazon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gothic Remake - Fejlesztői videó sorozat indult
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- alza vélemények - tapasztalatok
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Garanciális, újszerű HP Elitebook 840 G10: i5-1345u/16GB DDR5/256SSD/1000nit display
- FRISS LISTA!!!! SPÓRÓLJ SZÁZEZREKET! Új és bontatlan gamer laptopok! Legion ROG strix Omen Predator
- Laptop billentyűzetek
- HP ZBook 15 G6 i7 9850H(9.Gen)--6 mag, 12 szál--32GB RAM--512GB SSD--NVIDIA Quadro T2000
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest