- Monitorkalibráló eszközök
- Házimozi belépő szinten
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
Techergo87 #918 üzenetére
Arra azért számíts, hogy a Mate után erős visszalépés ez a telefon. Az akku jóval rövidebb ideig bírja, a kamera a huawei-ekhez képest nem az igazi. Az ujjlenyomat-leolvasó miatt már fent nyavajogtam, tegnap meg a kijelző fényerő-szabályozása bohóckodott: 2 másodpercenként váltott erősebb, majd gyengébb világításra... szerintem segítséget akart kérni. Sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy ha a Mate széria a csúcs, akkor ez egy erős közepes telefon.
A xiaomit nem próbáltam. -
mjani1172
addikt
válasz
. Eltévedtem.
-
psajti
aktív tag
válasz
Egyik telefonnal sem lősz nagyon mellé szerintem.
- Kamera talán egy picit inkább FE-felé billenti a mérleget, a netes tesztek alapján. A kevesebb megapixel többnyire kifejezetten előnyös tud lenni mobilos fotózásnál.
- DEX ha az ember kihasználja szintén hasznos tud lenni olykor, bár ez már egyénfüggő.
- 6 vs 8 giga ram esetén a Xiaomi nyer (bár jelenleg a 6 is bőven elég)
- Kijelző egyéni ízlés, amoled jóval energiatakarékosabb sötét módban, ez az üzemidőre jótékony hatással van.
Vásárlásnál nálam is felmerült a Mi 10T pro de végül mindent mérlegelve S20 FE-t rendeltem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- AnTuTu-ban is odapörkölt az Xring O1
- Monitorkalibráló eszközök
- Házimozi belépő szinten
- Tőzsde és gazdaság
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Windows Insider Program
- Most már tényleg bemutatkozhatna ez a mutatós Moto
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Fehér
- iPHONE 12 64GB BLACK (független)(bontatlan)(1év)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest