- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- SSD kibeszélő
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2025: AI a grillsütőben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sofian
őstag
Nem értem a címet. Mi az hogy Galaxy és Android.... a Galaxy == Android Ami Galaxy náven fut az androidos ami nem az valami más.
-
haxiboy
veterán
Itt nem az a lényeg hogy látják-e a kezemben a telefont...pont nem arról beszéltem, hanem hogy kényelmi szempontból az órával egyszerűbb bánni mint a telefonnal. És főiskolásként tudom, van amikor fontos azonnal válaszolni, mert valakinek ez, meg az az anyag kéne éppen most, stb. De akármi más is lehet. Pl főnök ír üzenetet hogy vissza kéne jönni mert fontos meló van, de te nem nézed meg mert biztos megint valami hülye körlevél jött facebookon.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
Ste
addikt
Az S-t nem vennéd elő a buszon, de az óràval foglalkoznàl? Aki làtja a kezedben a telót annak fel fog tűnni az óra is...
vagy óra nélkül max akkor nézed meg az értesítőket amikor leszàlltàl... nem hiszem hogy annyira fontoa lenne hogy azonnal kelljen reagàlni, hacsak nem vagy bróker, akkor viszont miért busz? -
solaris17
aktív tag
A samsung-nak a hátulján van a vaku és a kamera oké.
Phenom II X6 | 8 GB CORSAIR XS3 | Kingston V300 | HD 7790 | Creative X-FI Fatal1ty
-
haxiboy
veterán
Na igen...de mondjuk az usankában nem annyira (nem azt mondom hogy nem de nem annyira) jellemző mint nálunk. Ahol ezek az órák abszolút megfizethető kategóriába tartoznak, mint pl Németország, ahol ha elhagyod a telefonod 95%-os eséllyel visszakapod,
-
haxiboy
veterán
De honnan tudod hogy fontos? Ahhoz elő kéne venni a telefont megnézd hogy milyen e-mail jött. Az ilyenre bőven jó az ilyen óra, hogy megnézd honnan jött levél, stb. Én pl egy hasonló designes e-inkes órát jobban el tudnék képzelni. Háttérvilágítás, vízállóság, 2-3 hetes üzemidő stb. Most is használok órát, de mondjuk ha zenét szeretnék váltani vagy megnézni épp ki írt és a buszon vagyok de a telefont nem akarom elővenni, ilyen kis funkciók miatt megéri. Egy rolex meg 5x ennyibe kerül amúgy is
-
PistiSan
addikt
Az akkuban látom a legnagyobb gyenge pontot, okos telónál is zavar a 2-3 napos üzemidő!
-
haxiboy
veterán
Nyilván, csak mondjuk tömegközlekedést használva kapsz egy e-mailt, én pl nem szivesen vettem ki a zsebemből állandóan még a Galaxy S-t sem nemhogy nagyobb telefonokat, főleg ha épp ülök és farmer van rajtam...Így rápillantasz az órára és egyből látod hogy épp valami fontos céges leveled jött, vagy hugica küldött facebookon hogy locsold meg a traktorokat mert különben a tehén nem tudja lenyírni a füvet a talicskával felkérést.
-
KAMELOT
titán
Ilyen órákra még van kereslet? Mert a mobilon meg lehet nézni az órát!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Steve1207
veterán
A felső szép. az alsó meg... a napokban jött ki egy borzalmas kinézetű Huawei okosóra, hát tuti összebeszéltek
.
-
vittorio7
őstag
"Galaxy és Android nélkül robog tovább a Samsung az okosórák piacán"
Jól teszik! Én meg okosórák nélkül "robogok" tovább.
-
haxiboy
veterán
Custom romot ezekre is!
-
Daywalker
addikt
válasz Rickenstein #2 üzenetére
Egyik helyen azt írták, hogy "a cég vagy egy tucat eszözével lesz kompatibilis", míg a Cnet pl. azt írta, hogy az S5-ön kívül Samsung's Galaxy S III, Galaxy S4, Galaxy S4 Mini, Galaxy S4 Active, Galaxy S4 Zoom, Galaxy Mega, Galaxy Note 2, Galaxy Note 3, Galaxy Note 10.1 2014 Edition, Galaxy Note Pro, Galaxy Tab Pro...meglátjuk.
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
Rickenstein
senior tag
A legfőbb kérdés: Milyen készülékekkel lesz kompatibilis? Megint csak Samsung Gaxaxy smartphone-okkal?
PS C:\>_
-
kolosanyi
veterán
Na, a Gear Fit az IP67-es, szuper. Kezd érdekelni, bár gondolom marha drága lesz és kevés dologgal kompatibilis.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Szólánc.
- Horgász topik
- Drón topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM