Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HuMarc

veterán

válasz Mr.Csizmás #15 üzenetére

Félreértés ne essék, nem arról van szó, hogy mennyire spúr vagyok még más pénzével is, mert itt nem csak arról van szó, hogy eltapsolt x pénzt, hanem hogy mellette nem is volt elégedett azzal, amit vett. És ha mérlegeléssel kezdi, akkor másfél évvel (valami ilyesmi áll a cikkben) korábban lehetett volna elégedett PC-játékos.

• HuMarc

veterán

válasz gabriel26 #7 üzenetére

One day konzolvásárlás, mint újonnan autót venni... Kibontod, és az ár ~30%-a ki is röppent az ablakon, ha esetleg nem tetszene. Az áradozás pedig egyébként (most nem csak a gamer laptop témakörről van szó) minden termék saját topikjára jellemző, ez csalóka tud lenni, akár telefon, akár gépalkatrész, akár bármi más vásárlása esetén. Erre csak azt lehet mondani, hogy nem szabad azonnal felszállni a hype-vonatra fórumos hozzászólások alapján (pár napja/hete valami telefonos témában valaki ki is volt akadva ezen).

pulyka jocó (#8): ELsőnek megjegyezném, hogy konzolpárti vagyok, világ életemben egy (PSP) vagy két (PS3) analóg stickkel irányítottam szinte mindent. Nagy ritkán CoD-ozok is konzolon haverokkal, ott elvagyok, az szórakoztat. Ugyanakkor most nemrég volt szerencsém pár meccs erejéig Overwatchozni PS4-en, majd PC-n is, és eddig nem értettem, hogy miért mondják sokan, hogy FPS-re PC kell, de most megértettem (természetesen mindez csak a kompetitív masszív multiplayer FPS-ekre igaz, story-telling/single-player FPS-ek természetesen ugyanúgy élvezhetőek konzolon, mint PC-n), mert teljesen más fokozaton pörög a két platformon egy meccs. Bizonyára hozzá lehet szokni, és kontrollerrel is lehet egyszerre műtéti pontossággal és hihetetlen sebességgel szedni az ellenfeleket (például nem árt a megfelelő érzékenységet beállítani, ami lehet, hogy elmaradt nekem), de az egér+billentyűzet már a kezdettől fogva kézreáll (mondom, annak ellenére, hogy konzolos játékos vagyok), és sikerélményt okoz. Ez mind persze csak magánvélemény.

Feruendios (#9): Igen, ebben igazad van, van olyan ismerősöm, aki Matlabhoz vett 17"-os Alienware gépet.

• HuMarc

veterán

Természetesen nem az én dolgom, de mi lett volna, ha beleolvasol egy konzolos/gamer laptopos fórumba, és 10 perc után rájössz, hogy neked nem erre van szükséged? 1,3 milliót spóroltál volna a bejegyzésben leírtak alapján.

A konzol nem mindenkinek felel meg (FPS/RTS/MOBA-játékosoknak egyből kilőve), a gamer laptopok pedig mindig is a parasztvakítás csúcsát jelképezték az én szememben: Fekete ház, piros/kék led-csíkokkal, papíron brutál hardver, csak közben játékkal legfeljebb egy órás üzemidő, és melegedési problémák. Persze minden a vásárlói igények kérdése, de egy gamer laptop szerintem csak egy nagyon szűk rétegnek felel meg teljes mértékben, a nagy többség, ha ilyet választ, súlyos kompromisszumokat kell kötnie.

Új hozzászólás Aktív témák