Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DeFranco

nagyúr

válasz Tim82 #234 üzenetére

Te is tudod, hogy a fórum nem így működik, ez elég fals reakció volt a részedről.

A problémamegoldó topicok úgy mennek, hogy (feltéve egy fanatikus sincs bent) az ember végigfut a kérdéseken, ha valamit tud, akkor arra válaszol, ha nem, akkor skip, majd jön a következő hozzáértő, az biztos tudni fogja.

Ha mindenki skipeli, akkor az user válasz nélkül marad, ekkor szerényen upol egyet, ez egy visszajelzés a többieknek, hogy egy kapásból szakértő sincs a témában, és jó esetben (én ezt tapasztalom) ekkor a többség rááll, hogy akkor áskálódjunk valamit.

Ez így működik itt is, máshol is, gyenge érv felhozni azt, hogy egy pakkra nem kaptál választ.

Én jelen esetben épp egy 9 perces howto videót néztem, hátha van valami tipp a te gondodra is, illetve a berzenkedésre reagálva válaszoltam is, pár hibát kiszűrendő.

Bónusz: ahogy írod, te is látod, merre lehet a hiba, és ne kelljen most akkor fejtegetnem, hogy ebben az esetben jelen állá szerint nagy valószínűséggel megint nem a win a hülye.

@CPT.Pirk: olvasom, de nem értem, mert nem értek hozzá. Meg kellene tanulni, és mea culpa, de erre most sem motivációm, sem időm nincs, én egységsugarúként használni szeretném a gépet ezzel a kiváló oprendszerrel. Ez win alatt megy, ha probléma van, ott a step-by-step segítség kéz alatt, linux alatt nem megy. Ez hiba, és nem az enyém, hanem a linuxé, ha abból a szempontból nézzük, hogy a linux javát akarjuk. Persze ha nem érdekel minket, hogy elterjedt legyen, akkor ezzel nem is kell foglalkozni, az x%-nyi desktop linux user meg folytatja a tevékenységet ahogy eddig, a többiek meg le vannak sajtva.

Új hozzászólás Aktív témák