- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- UHD filmek lejátszása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Forrmell.enn
- Apple MacBook
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Dell notebook topic
- Canon EOS DSLR topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szab.tam
nagyúr
ok. de a csúnya nő nem drága. (elvileg.) ellentétben ezzel a notival. igaz, ki sem rakod az asztalra. otthon rejtegeted. mindkettőt...
és otthon rakod ki az asztalra. mindkettőt... -
-
west
őstag
Annak ellenére, hogy a márka újra emelkedik, mióta kirúgta a sie....et a notesz gyárából, Szerintem nem lett olyan frankó hogy ennyit elkérjenek érte. Egy üzleti megbeszélésen ki sem tenném, mer kérdéseket vetne fel. Így elterelve annak eredeti medréből a céltudatos beszélgetést. (Ez az én első gondolatom róla.)
-
-
wierra
senior tag
válasz
simonlaci55 #35 üzenetére
Ezt nem is neked találták ki
-----------------------------
Kíváncsi vagyok, lesz-e valaha olyan terméke a Fujitsunak, amit a Prohardver.hu mélyen tisztelt szakértői nem fanyalgással fogadnak. Bár az előítéletnek végül is PONT EZ az értelme. -
szuper-t
őstag
válasz
simonlaci55 #37 üzenetére
De a projektor igencsak meglepett
Hova lett a régi HP OmniBook xe3 széria? Nekem még mindig az az igazi sorozat amit notinak nevezek.. (az IBM mellett)
-
szuper-t
őstag
válasz
simonlaci55 #33 üzenetére
Kell az erőlködés. Minél több versenytárs annál alacsonyabb árak annál dinamikusabb fejlődés.
Én kimondottan örülök a masinának... Igaz piszok drága. De hátha lesznek olcsóbb verziók
-
rainmen
aktív tag
Jónak tűnik a cucc, a fényes felületekre lehet majd venni pár dolcsiért különféle matricákat. DE: eddig a Siemens kiegészítéstől állt fel a hátunkon a szőr, ennél meg az árcímkétől...
-
simonlaci55
tag
Fujitsu se tud már mit csinálni? de miért kell erölködnie?
-
wierra
senior tag
Létezik belőle matt verzió is, nemcsak fényestokmányú.
-
lapa
veterán
most ez ugye csak vicc ezt összemérni a fele ilyen vastag elitebookkal vagy thinkpaddel?
egyébként 1:1 latitude c840 design, csak megfejelték a zongoralakkal.
javítandó: "Jobbra két gyors" helyett bal
-
Hát nemtom. Nekem a S7010-em jobban bejön... Volt T61-em is, azzal össze sem lehetett hasonlítani, mármint a T61 javára. De a S7010 kortársával, a T30-cal összenézve is fényévekkel előrébb járt az IBM (talán annyi negatívuma volt, hogy a T30 kicsit nehezebb).
Ez meg tényleg, lehet, hogy jó gép, de az ára nagyon elszállt, kevesebbért még bőven lehetne jó vétel. A projektorért meg nem hiszem, hogy bárki megvenné. Meg a projektort sem, ennyiért.
A 16:akármennyi kijelzők meg mondjanak le! Főleg az idióta 15" - hoz 1600 pixel szélességű akármik.
-
Tomate
veterán
Nem szép, de legalább csúnya
-
ViiiiktorOC
senior tag
1-2 képet elbírt volna a cikk, hogy hogy is vetiti ki a képet a cucc.
-
psylocke
csendes tag
mi a szőröstalpú medvegorilla kerül ebben ennyibe??
-
Vannak dolgok, amik nagyon tetszenek ebbe na gépben (pl a proci - nem értem, miért nincsenek az elitebookokban megint kisfogyasztású procik, mint a 2530-ban), de tuti nem váltanék a HP gépeiről (pl a mostani 2540-ről) erre a gépre, pedig szeretem a lifebook-okat (főleg a 7110-est).
-
whited
addikt
"+ alacsony foyasztású Core i7 processzor" apróbb elírás
fogyasztású -
Gadgetfun
tag
Nekem tetszik ez a kis gép, lehet, hogy csak mázlista vagyok, de csak jó tapasztalataim vannak a Fujitsu gépekkel. Tíz éve használok laptopokat otthon és a munkában, öt Fujitsu ment át eddig a kezem alatt, és soha semmi gondom nem volt egyikkel sem. A cégnél most egy Celsius H910-el dolgozok, de pl. van egy hat éves Amilóm is, ami két évig az én otthoni gépem volt, de a mai napig használatban van, anyám napi szinten, öt-hat órát skypol és nyomja vele a Farmville-t, és még soha nem romlott el.
-
Boxi88
őstag
Nekem maga az ötlet tetszik, hogy beépített projektor van benne! De ez a Fuji valahogy nem jön be... nem találták el a dizájnt, drága is (mondjuk ez ember függő).
A tesztet köszi!
-
Ringman
félisten
lehet, hogy optikai csalódás, de nagyon vaskosnak tűnik a gép (pedig nem vagyok laptopvékonyságbuzi) ezzel egyidőben 1,3kg?
trackpoint
zsanér
füles+mic elöl, kényelmes ölben használni
pageup/down+home/end FN gomb együttes lenyomásával
ki tervezi a billentyűzeteket?
-
Devid_81
félisten
Nahát ez olyan mint a music center, van benne minden, de mégsem jó semmire
-
rudi
nagyúr
válasz
Pisztillus #10 üzenetére
Lehet, 120 000 forint környékén mérik. A Fujitsu oldalán találsz infót arról, hogy melyik modellekkel megy, nekem úgy rémlik, hogy csak a P771-gyel, de elvileg egy standard Fujitsu cseremodul, szóval más gépekkel is illene működnie. Egyébként hasonló pici, de külső projektorokat már 80 000 Ft környékén (vagy alatt) is lehet venni
-
szab.tam
nagyúr
nem vagyok nagy notiszakértő. de ez első olvasatra kicsit rossz ár/érték arányú valaminek tűnik....
"Amikor kihúztuk és bekapcsoltuk a projektort, a notebook monitora egyből 800x600 pixeles felbontásra váltott, amit újból visszakapcsolt 1280x800-ra, mihelyst elraktuk a kis vetítőt."
nem lehetett vona altermnatív kiterjesztett asztal módot megoldani? és akkor a belső kijelző nem vált csökkentett felbontásra...a projector-os rész leírása nekem kicsi vérszegénynek tűnik. pont ami különleges az egészben. vagy annyira hervadt volt, hogy ennyit érdemelt? kis videó róla, ez + az...
-
Pisztillus
senior tag
Engem meg inkább az érdekelne, hogy azt a kis miniprojektort lehet-e külön is kapni? (Na meg hogy egy Lifebook A530 tuna-e vele mit kezdeni?)
-
hettaki
tag
Hát, az a helyzet, hogy a Fujitsu-Siemens korszapban is csak az E széria vette fel a versenyt a többi nagyvállalati géppel, ami 15"-os, a többi Lifebook, nem volt az igazi. Volt még a C széria ami olcsó, és masszív is volt, de nagyon kis ideig, és keveset lehetett belőle kapni, nem véletlenül.
Aztán ha nagyvállalati, akkor ott van a Tecra is, az miért maradt ki a felsorolásból?
-
Trolluska
tag
Soha nem értettem, hogy miért erőltetik a műanyag alkatrészeknél a fényes kialakítást a struktúráltal szemben. Szó szerint a legapróbb porszem is meglátszik rajtuk, ráadásul a fröccsöntő szerszámok is drágábbak hozzá.
-
azért egy projektorozásos képre én is kíváncsi lettem volna
-
kijelzőjének oldalaránya 16:10
Nagyon helyesen. Egy munkaeszköznek szánt cucc ne legyen 16:9-es (bár magam részéről 16:10-et is üldözném ilyesmiben)...
-
Enton
addikt
Legalább egy képet rakhattatok volna ki, hogy is néz ki projektorozás közben.
-
Valójában hamarabb volt üzleti az FSC notebook üzletága, mint konzumer.
A LifeBook szériát Japánból "importálták" sokáig, különösen az E és az a feletti széria darabjait; az EU csatlakozást megelőző időszakban gond is volt néha a Lake Succes-i megállapodás keretében való vásárlás okán velük - de megoldották.
...aztán jött a notebook robbanás és a Sulinet a rengeteg vacakkal.
Sajnos a dolog visszafelé hatott, a konzumer minőséget próbálják újra üzletinek eladni.
...de legalább a kijelző felbontása használhatóbb, sokat számít az a 32 pixel is! -
PR0JECTNR56
addikt
Az irány már jó, vannak egész okos megoldások a gépen, de a Fujitsu-nak még bőven van mit fejlődnie. Mindenesetre ha így folytatják még előállhatnak egy korrekt géppel/gépsorozattal a jövőben.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Hiába, no: kutyából nem lesz szalonna. Fujitsuból meg üzleti subnotebook....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Béta iOS-t használók topikja
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- UHD filmek lejátszása
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- PlayStation 5
- The Crew sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest