- Hétvégére virradóan kiöntött a medréből a hardverfolyó
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor85
őstag
-
csenger41
tag
Ez a legtávolabbi nézet, nem emlékszem pontosan hogy PC-n hogy volt a kamerairányítás, konzolon csak két féle van ha minden igaz.
Szerintem nagyon is szép a játék, stratégiához képest pedig főleg.
Tény hogy nem egy Crysis, bár arról megvan a nagyon rossz véleményem, úgyhogy nem szeretem ha emlegetik...
-
Agyzuzo
addikt
-
gabor85
őstag
nekem sosem sikerül ennyire távol mennem és magasba, mindíg elhomályosítja a képet...
új nv driverrel és ráerőszakolt "minőség" opcióval van vsync, így már szebb a játék.
maximális beállítása nincs a játáknak, olvass vissza hogy mik vannak, leírtam.
mondjuk konzolt grafikában legyőzni nem érdem, elvárás
-
csenger41
tag
-
gabor85
őstag
-
gabor85
őstag
Vagy félreértettél, vagy szándékosan nem akarod megérteni hogy a fenti hozzászólásban a crysis-t mint kiváló grafikájú játékot említem.
Továbbá a grafikai beállításai a játéknak gyakorlatilag nincsenek, felbontás, teljes képernyő, vga vezértlő, és képfrissítés van megadva mint beállítási lehetőség, se élsimítás, se vsync nincs.
Az objektumok (fák, bokrok, stb...) száma kevés, mivel nincs most képlopó feltelepítve a gépre, így nem is tudok belinkelni semmit sem.Nyilván segít elképzelni ha belinkelem a minimális vga igényét a játéknak:
Grafika: 256 MB-os DirectX 9.0c kompatibilis videokártya Shader Model 3.0 támogatással (*lásd a támogatási listát)Mint idióta, ostoba tizenéves kis hugyosvalagú hülyegyerekek, nos én úgy nem tudok viselkedni, mert sajnos én csak olyat véleményezek amit már próbáltam, ezért lett nálam a legszebb grafikájú játék a crysis. Ez a játék csak élményben hozza az elvárhatót, de az pokoli jó

-
Gergosz2
veterán
-
Agyzuzo
addikt
lol nem értem miért kéne egy más budgetből készült teljesen más stílusú játékhoz hasonlítani, ez olyan mintha egy kis klubcsapat amúgy kiemelkedő játékosát akarnád a profi liga játékosaihoz hasonlítgatni. nem ugyanazon a pályán lépnek versenybe, azért remélem ezt belátod, így ez a fajta összemérés teljességel szükségtelen és semmi relevanciával nem bír az adott játék esetében.
-
Gergosz2
veterán
-
Agyzuzo
addikt
-
Agyzuzo
addikt
-
csenger41
tag
Szerintem a grafikával nincsen semmi gond, nagyon is szép, még közelről is, feltéve hogy maxra van véve.
Ha jól látom őstag a rangod, mégis ahhoz képest elég sajnálatos hogy egy játékot a grafikája alapján ítélsz meg. És egyre inkább arra tolódik el a játékipar hogy "mindegy milyen egyszerű, monoton a játékmenet és az sem baj ha ugyanazon téma ezredik megvalósítása, csak legyen SZÉP".
Egyébként pedig szerintem az ilyen grafika egy ezer forintos játéknál több, mint szép. -
Gergosz2
veterán
-
ldave
félisten
UP! a jó cuccnak, vegyétek, vigyétek

-
arty
veterán
-
Gergosz2
veterán
-
gabor85
őstag
-
arty
veterán
-
Gergosz2
veterán
-
gabor85
őstag
undorítóan egyszerű grafika, de élvezetes játékélmény, szórakoztató legalábbis nekem, ahogy a #7 ben is írják, terraformáló logikai játék.
de mondom, a grafika ocsmány főleg ha abból indulsz ki hogy a 3 éves crysis milyen volt.de gameplay videót nézz meg ahogy skacok mondták.
alapból nincs vsync sem.
szóval jó ötlet szar megvalósítás.
-
Ilsyde
őstag
-
ldave
félisten
-
csenger41
tag
Nagyon érdekes játék, nekem elnyerte a tetszésemet, ajánlom figyelmedbe ezt a tesztet a játékról.
Én személy szerint mindig elolvasok legalább három különböző oldal tesztjét egy játékról és nézek gameplay videot, mielőtt kipróbálnám vagy megvenném...
Ajánlom ezt a gyakorlatot mindenkinek az oldalon, elkerülhető a csalódás. ^.^ -
Gergosz2
veterán
és meg ér ennyit?

valaki nyilatkozna aki megvette.
-
Ilsyde
őstag
-
Youri
veterán
azért 2.5 eurós Titan Quest Goldot is megemlíteném...
-
Apika
addikt
Ez egy jelentős áresés...

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Formula-1
- Autós topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Battlefield 6
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Eladó egy pixel 8 128/8
- Saeco Intelia Evo Black I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Eladó megkímélt, szép állapotú Nikon D750 full-frame (FX) DSLR váz
- Kingston Fury / G.Skill Ripjaws V 64GB 32GB 2x32GB 2x16GB 4x16GB DDR4 3200MHz CL16 RAM memória BAZÁR
- AMD Ryzen 9 5900X / 3900X / R7 3700X + MSI / Gigabyte X570 / B450 Alaplap + Arctic hűtős félkonfigok
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Honor Magic 8 Lite 256GB Midnight Black Újszerű állapot 2029.02.11. garancia
- AKCIÓ! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

amúgy kösz a helpet!