- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- Milyen processzort vegyek?
- Akciókamerák
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Közel húsz képkockát is tud generálni az új Lossless Scaling
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
nekem epson dx7400-am van... pár éve az is ennyibe volt, de mostanában csak porosodik... marhára nem gazdaságos otthonra a tintasugaras... főleg, hogy az epson öntisztító mechanizmusa úgy működik, hogy minden bekapcsolásnál "kiköpködi" a fejben levő festék egy részét, hogy megtisztuljon és szépen nyomtasson... minőséggel nincs is gond, de nagyon pazarló... (mellesleg ha a színesek közül kifogy valamelyik, már feketében sem hajlandó nyomtatni) és a tintasugarasoknál nem is maga a nyomtató a drága (kapsz hozzá mindenféle patront is és), az kijön kb. 10ezerből egy 20ezres készüléknél, hanem utána a fenntartása... nekem a festék darabja 2000-2500körül van... már bánom, hogy olyat vettem otthonra és nem gyűjtöttem valami normálisabb színes lézerre... iszonyat mód viszi a pénzt
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris