- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiFiu
tag
Nekem is ilyen nyomtatóm van (Epson DX7400) és jó 2 évig porosodott mert nem kaptam hozzá működő utángyártottat olcsón. Így hanyagoltam, aztán vettem kb. 2 hete egy Ezprintes csomag patront 1590-ért és meglepődtem mert 1 tisztítás után tökéletesen működött. Most ezt használom, csak azért szeretnék egy ilyen Borther DCP-195C -t mert ez PC nélkül is megmondja hogy melyik tinta van kifogyóban valamint meg kisebb helyet foglal.
-
TomiFiu
tag
válasz Dr. Romano #4 üzenetére
Nos én ezt a DCP-195C-t néztem ki magamnak és CISS rendszerrel is fel lehet vértezni könnyen.
Ennek a nyomtatónak milyen elvű a nyomtatása? Hő, piezo?Mennyire érzékeny a beszáradásra?
-
Dr. Romano
veterán
Ezekbe a Brother gépekbe az utángyártott patron bolttól függően 500-900 Ft és 13-15 ml van bennük. Egyáltalán nem mondanám gazdaságtalannak, sőt. A HP, Lexmark stb... nyomtatók patronáraihoz képest nevetségesen olcsó fenntartású.
Remélem nem kapok ezért a kommentért szabadságvesztést. Ha igen, akkor találkozunk a böriben. Majd látogassatok meg légyszi.
-
mephi666
nagyúr
nekem epson dx7400-am van... pár éve az is ennyibe volt, de mostanában csak porosodik... marhára nem gazdaságos otthonra a tintasugaras... főleg, hogy az epson öntisztító mechanizmusa úgy működik, hogy minden bekapcsolásnál "kiköpködi" a fejben levő festék egy részét, hogy megtisztuljon és szépen nyomtasson... minőséggel nincs is gond, de nagyon pazarló... (mellesleg ha a színesek közül kifogy valamelyik, már feketében sem hajlandó nyomtatni) és a tintasugarasoknál nem is maga a nyomtató a drága (kapsz hozzá mindenféle patront is és), az kijön kb. 10ezerből egy 20ezres készüléknél, hanem utána a fenntartása... nekem a festék darabja 2000-2500körül van... már bánom, hogy olyat vettem otthonra és nem gyűjtöttem valami normálisabb színes lézerre... iszonyat mód viszi a pénzt
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
PH-User
addikt
17k-ért láttam egy ilyen Brother színes lézernyomtatót a közeli áruházban (PennY), kérdésem, érdemes-e megvenni egy Canon MP250 helyett?
[ Szerkesztve ]
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Ózongenerátor a háztartásban
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Óra topik
- Politika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- További aktív témák...