Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Piftuka

veterán

Köszönöm a részletes, egyúttal lényegretörő tesztet! ;)

Nekem is az ilyen számítógépházak tetszenek, mert ez a rendkívül letisztult dizájn mindenhol jól mutat.
    A "belbecs" is kiváló, hiszen már a termék súlya is igen sokat elárul a felhasznált anyagok minőségéről.
    A jó szellőzés és a remek hangcsillapítás is nagyon jól hangzik.

Számomra az alábbi negatívumok tűntek fel:
    - A HDD keret nem hosszában, hanem keresztben helyezkedik el, és ez a merevlemez hűtése, valamint a számítógépház szellőzése szempontjából nem praktikus.

- A számítógépház tetején elhelyezett csatlakozók sem ideálisak, sem használat, sem a porosodás szempontjából. Bár ez talán a legkisebb negatívum.

- Én sokallom a ventilátorokat. Szerintem fent és az oldallapon felesleges elhelyezni ilyeneket, mert csak megbontják a szép dizájn formavilágát, ráadásul mindegyik szellőzőnyílás egy plusz, potenciális lehetőség a belső porosodásra. (Igen, még a szűrők ellenére is.)
    Ha legalább lehetne választani, ill. cserélni a fedlapot és az oldallapot...

Mindent összevetve tényleg nagyon szimpatikus, de még mindig keresem az ideális számítógépházat.

(Amelynek jellemzője a teljesen egyszerű, letisztult dizájn, jó zajcsillapítás, szellőzés egy első, egy hátsó és maximum egy alsó ventilátorral, hosszirányba befordítható HDD keret, minőségi alapanyagok, nagy súly, masszív kivitel.)

Új hozzászólás Aktív témák