- VR topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Dell notebook topic
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED monitor topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Az Intel volt vezére beismerte, hogy benézte az AI-t
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FPéter
aktív tag
válasz
Cthulhu Dawn #257 üzenetére
Ezt is törölték...
-
PazsitZ
addikt
válasz
Vakegérke #198 üzenetére
Most mi van?
Tényleg azért piszkáljátok, mert valahonnan leszedett egy képet egy írásához?
Anno mikor még voltak írásaim, én is publikáltam "lopott" képekkel írást. A forrást max az url-ből bogarászhattad ki.De, hogy ON is legyek:
FPéter: Jó kis átirat lett, csak nehogy példát vegyen belüle ,,no name" -
Cthulhu Dawn
őstag
Bezzeg az én hasonló írásomat (augusztusban asszem) törölték.
-
puttputt
őstag
válasz
localhost #251 üzenetére
Nekem az a kedvencem tőle, amikor a kisgyerek a novella végén ("szokás szerint" a vonaton) felnőttbe alakul. Mármint a mondandója. Érdekes csavar. Az egyik Esti Kornél talán..., sőt, majdnem biztos. Nagy kedvencem Karinthy! Szoktam hallgatgatni a hangoskönyveit is, meg belőle érettségiztem többek közt, stb... Igazi koponya volt, remek megoldásokkal (vö. Utazás a koponyám körül), nagyon nagy stílussal...
Nem is tudtam, hogy létezik ez a "Wikidézet"... idáig.
-
puttputt
őstag
válasz
Vakegérke #249 üzenetére
Ennek az iskolának remek és sokatmondó vendégkönyve van...
-
Vakegérke
félisten
válasz
,,no name" #232 üzenetére
Játsszunk kicsit.
Mondjuk mi lenne, ha felkutatnám nyolcadikos osztálytársaidat? Nem nagy ügy, a suli honlapja meg is van, a névsor is. Innen kezdve smafu, ujjgyakorlat.
Nos, meg is szólíthatnám őket, és megkérdezhetném, hogy ráismernek-e egyedi stílusodra. Persze belinkelném, elmesélném nekik, hogy merre van a blogod, és ez a topic.
Mielőtt bármit mondanál, senki blogja nem titkos.
Szóval bizonyára megkukkolnák, és ha jól sejtem képesek lennének beregisztrálni, és kommentálni írásaidat, megszólalásaidat. Pár célirányos kérdést feltéve nekik még az is kiderülne, hogy hányas alsógatyát hordasz.Nem teszem meg. Pusztán azért írtam ezeket a sorokat, hogy lásd, nagyon sérülékeny az a burok, amelyet Te hatékony védelemnek vélsz.
-
Algieba
őstag
"Az ő agyával gondolkoztam, ezért vettem fel az ő dumáját. Amikor odamentem hozzá feljebb emeltem a kezem, miközben azt mondtam neki: "He-lló gá-bi!" ..egy kicsit nagyot nézett, majd elkezdtem fojtogatni a biológia spirálfüzetemből kiszaggatott fém részekkel. El móndtam neki, hogy ha nem adja oda a tízórai pénzét, ma reggel szart utóljára. Oda adta."
Ez a kedvenc részem.
-
Gergő_
őstag
válasz
Vakegérke #241 üzenetére
szerinted meddig fúvódik a noname-lufi?
az hogy sértődik, öntörvényű, az tényleg lehet az ő dolga. Én már teljesen ki vagyok békülve a hejesírásával is , bár amikor meglátom a "hadjuk"-ot akkor 2 másodperce kifagyok.
Engem az bosszant hogy többször írtam neki címzett("válasz') hozzászólást és többedszerre sem reflektált. -
Vakegérke
félisten
Köszi a figyelmeztetést, visszafogom magam. Ám csak figyelj, korántsem biztos, hogy indokolatlan volt mindaz, amit mondtam.
Barátocskánk sáros bakanccsal tiport mindenki önérzetébe, és csak úgy derülhetett ki, hogy lelepleztük simlis dolgait.
Most is szépítget. Teheti, de lekésett arról, hogy hihetőek legyenek szavai.
Egyébként újabb írását törölte, mert annak topicjában általa titoknak vélt tényfeltárás látott napvilágot.
Amit mondtam, az cáfolhatatlan. A hangnem talán erős volt, elnézést kérek. -
jorden06
senior tag
Mi a kis mókus f.szát foglalkoztok ezzel a szerencsétlennel, ez csak egy 15 éves..
(nem szoktam a "csak" kifejezést így használni, de ő tényleg csak egy kisfiú"
Pár hszből kiderült, hogy többen is 20 fölött vannak. Ők mérnem inkább egy miniszoknya alatt tartják a kezüket, ahelyett, hogy ide szánalmas bejegyzéseket írnak?
Persze, a 20 év alattiak is menjenek csajozni! -
blokad
senior tag
válasz
,,no name" #232 üzenetére
Erre azt szoktuk csinálni suliba, hogy : űűűű micsoda megszólalás, ez szíven szúrt...
De ez nem érdemli meg azt. Amúgy meg mi alapján döntöd el, hogy semmi közük hozzá? -
k.
őstag
Rólam meg annyit hogy én vagyok az osztály legvékonyabb sráca.Na hát engem is piszkáltak eleget.Pont ma jegyezte meg az egyik osztálytársam hogy mennyien vannak velem-pedig szivattak eleget- egész 9.be.Hogy ez hogy jött össze?Pár példa:
Gyerek állandoan szivatott.Nem komolyan de mindig megjegyzést tett.Egyszer ugy hozta a sors hogy együtt mentünk a villamoson.Na eldumálgattunk.Semmi komolyat nem mondtam csak szimplán megismert.Azóta jóban vagyunk.
A másik is piszkált-az osztály megmondóembere tehát kaptam eleget-.Ma a srác jóbarátom rakat dolgot megbeszélünk.Miért?Mert beszéltem vele megismert.
Mostanában van egy srác akit jópáran utálnak.Ő is keménykedett.Ma meg előált az hogy én- aki az osztály legvékonyabbja- sokkal több emberrel vagyok kapcsolatban mint ő.Ő ott ül hátul egyedül állando piszkálások közepette miközben velem legalább 5 ember hülyül...
Jah még egy dolog:Volt egy tolltartóm.Nekiáltak dobálni.Elején mentem utánna.Majd rájötte mhogy ez rossz taktika.Fogtam magam leültek.Szét is tört szegény bánta egy ezresem de utánna érdekes modon nem nyultak a cuccaimhoz.Miért?Mert megmondtam hogy még egy ilyen és minden eddigi káromat kifizetitek...
Szóval nem feltétlen az ütés számit mert nem ütöttem le senkit.Csak normális voltam.És noname nem az.Gyakorlatilag ha suliba ezt csinálja akkor nálunk kicsinálnák..... -
blokad
senior tag
válasz
,,no name" #227 üzenetére
Csak találná meg valamelyik osztálytársad ezt a topicot. Komolyan mondom, szánalmas vagy. Mint egy öt éves óvodás. Van egy osztálytársam, piszkáljuk néha, de ő legaláb poénnak veszi fel a csipkelődést visszaüt/visszaszól.
Mint egy óvodás. Nőlj már fel a korodhoz... 14 vagy nem 4.
#229 LooOOooL
-
cizoe
őstag
válasz
Kéménykedni?
Bocs de ezt a ziccert nem lehetett kihagyni.
-
k.
őstag
válasz
Jááj csunyabácsiii...
Mi ez a viselkedés he?
Legalább normálisan reagálj ne ugy mint egy kis pisis... -
k.
őstag
válasz
,,no name" #224 üzenetére
Nyugi nem lesz...
-
cizoe
őstag
blokad: Amúgy eleinte csak viccként nyomtam ezt a dumát, de tényleg igaz, hogy előbb van egy háztartásban szélessáv, mint könyv.
"csak normális kommenteket"
Et nem várhatod el azt ugye tudod? Ez nem barbifalva, ahol még az atombomba is cukros vazelinből van. Ébresztő...
#227: Nem fogod magad kialudni.
Jóéjt.
-
blokad
senior tag
-
cizoe
őstag
válasz
,,no name" #216 üzenetére
Csak ne vádolgass jó? És amúgy szívesen. Komolyan mondom, a végén még te akarod magad nyertesként kihozni a saját magad által kreált hülyeségből? Nanee.. Meg ne a nevemmel nyomatékosíts, ki a szarnak képzeled te magad?
"Ne kérdezgessetek semmit, köszönök cizoe mindent!"
Most komolyan engem hibáztatsz azért, mert megkérdőjeleztem a szavaidat és pár infót dobtam be a közösbe veled kapcsolatban (ami amúgy nyilvános)? Ne szórakozz. Vicces meg mulatságos volt eddig amit műveltél, de az arcoskodás már sok. Főleg, hogy közben meg nem is érted meg az egészet. Támadva érzed magad? Hát az állatok ilyenkor bebújnak az erdőbe. Szóval ezzel álljál le, mert iszonyat gáz ez a hangnem, miközben tudjuk, hogy mi a szitu.
-
tibi666
senior tag
válasz
na és mi van, baszogatnak még a suliban?
-
k.
őstag
válasz
Jaj szegénykém.Ne sirj.Adok neked zsepit.....
Basszus ne égesd már magad itt.kb igy viselkedsz:
Jáj ne szoljatok hozzám csunyabácsik jujujuuj milesz atyaég ha megtudnak rólam akármitis.Jóisten a jeti él uramééég.....
Vedd már észre hogy ez igy vérgáz... -
tibi666
senior tag
ha cizoe kamunickje, akkor ki szerepelt az osztályképen?
kié az iwiwes adatlap, akinek az ismerősei között valóban ott voltak személyek a fotóról?most ezt vagy nagyon kitalálta cizoe, vagy ő is kamuzik.
-
Ice!?
őstag
válasz
,,no name" #205 üzenetére
Kolompár Winnetou vagyok. 73 éves. Bérescseppen élek, és szeretem Erős Pistát.
Általában rózsaszín nájki póló van rajtam a lila tornadressz felett.
Debrecen mellett lakok, Zalaegerszegen.Szerintem ismerlek. Nem elsős vagy közgazdász szakon, 26 lány osztálytárssal?
-
Vakegérke
félisten
Csak most lesem, hogy megszólítottál.
Nos, talán azonos nyomon, talán más módszerekkel, de elég hatékonyan behatároltunk valakit, aki következetesen -mondjuk ki- hazudik, hogy nagyobbnak tűnjék, mint amekkorára ki tud nyújtózni.
Amennyiben nem tette volna meg az erkölcsileg tiltott dolgokat, nem kéne magyarázkodnia.
És itt ácsi.
A magyarázkodáshoz kell ám a jó beszélőke. Neki fogalmazás elvonási tünetei, helyesírási mételyei vannak. Megértjük ugyan, de ez nem neki köszönhető, hanem a mi fejlettebb intelligenciánknak.Én sem sz*r*m le, bár nem ugyanazon okból, mint Te.
Engem szórakoztat a dolog, és lesem, csak lesem a vergődést, amelyet a srác saját csapdájában ad elő. Komolyan gondolta, hogy túljárhat az eszünkön? Még akkor sem, ha rutinos újságíró a lelkem.Lassacskán a végére járunk a dolognak. Mit mondjak, sajnálni fogom, ha vége. Jól szórakozom, bár fáj, hogy néhányunkat kitiltással büntettek egy olyan alak miatt, aki önmaga dicsőítése okán átverte a PH! közösségét.
-
FPéter
aktív tag
válasz
Nevem évek óta az adatlapomon, Budára, az IBS Nemzetközi Üzleti Főiskolára járok minden nap, és általában Verőcén vagy a V. kerületben vagyok megtalálható. És Te?
Ja és a Dunakeszin lévő Auchanban szoktam járni, de kenyérszentelés tudtommal ott nem volt
-
Vakegérke
félisten
válasz
,,no name" #201 üzenetére
Mi a francért görcsölsz cizoe-n? Miért?
Én kérdeztelek, nem ő.Tudod, hibáztál, és mi nem örülünk. Gondolod, hogy a kép az egyetlen hiba? Nem kell Sörluk Holmésznek lenni, hogy hibáid sorozatát kiteregesse az ember.
Tudod, az egy dolog, hogy villogni akarsz. Ám gondolj bele, hogy hány embert vertél át.
Ó, egy piti képecske...
Gondolod, hogy ezen múlik jellemed megítélése?Nem is egyszer átverted a PH! társadalmát. Hihetjük, hogy most hirtelen őszinte lettél?
Szóval adott egy sánta kutya, amelyről talán még nem hallottál, mégis ő a gyorsabb nálad.
Na, akkor mi lesz? Logoszféra?
Kérdezem ezt azért, mert igencsak megrendülhetett az önbizalmad. Ott azt csinálsz, amit akarsz, nem kukorékolhat bele senki.
Viszont ha itt publikálsz, bizony meg fogunk szólalni, és ugyan nem bántásból, de nem fogjuk véleményünket takargatni.
Ami pedig írásaid törölgetését, újra felrakását illeti, aljas, gusztustalan eljárás.Mi szárnyakat adunk (tudatalatti) vágyaidnak.
-
blokad
senior tag
válasz
bekeményítesz?
tudni kéne, hogy a képnek exif adatai vannak pl. és akkor ország világ és keresőrobotok elött
Dömötör Gergő vagyok
Szekszárdon lakok, és az I. Bélába járok.most mi lesz, hogy megtudják?
-
ádyz
addikt
válasz
ehe, az egész ph tudja hol lakom, ki vagyok, mégis élek még.
érdekes, nem?
-
cizoe
őstag
válasz
Köszönöm, hogy állandóan kiemelsz, mint fő ellenséged, tényleg respekt érte. Csak egyre inkább sajnálom, hogy ha valaki beüti ezt a becenevemet (amúgy senki se hív így) a google-be, a te már már nevetséges és szánalmas témád jön elő majd a keresési találatok listán.
ádyz: Ezt miért kellett elmondani? Most majd adhatom az interjúkat...
puttputt: Havi 200k-ért bevállalnám, azalatt nem éri meg nekem a tudathasadás.
noname: De ez meg nagyid kutyája, akkor az megint tök different bazze.
-
puttputt
őstag
válasz
Szerintem semmi baj sincs azzal, hogy egy ismerősöd...
Attól te még "háttérben maradsz".
Annyit meg már leszűrtél - nyilván nem most -, hogy más képét, más tulajdonát ilyen módon, ilyen szinten felhasználni nem illik. Ez is rendjén van.#200: Szerintem jár nekünk is némi osztalék ebben az esetben, - mint kísérleti (Vak)egereknek
Persze, ez csak poén... - "no name"-nek mondom, ne értse félre.
#204: Annyiért én is! Még +"1,5"-t is talán!
-
ádyz
addikt
na, mondjuk el az igazat.
nóném egy ufo, akit mi tartunk el, egész nap csak sört vedel, és csokit eszik.
egy 150 fős team áll mögötte, több milliárd dolláros befektetéssel.
valójában ő zuhant le roswellben, aztán cizoe talált rá, félholtan, éhen, kiszomjazva. pest egyik eldugott utcájában.értelmetlen nyelvét csak a google translate tudja értelmezni, így kerülnek fel az írások.
az ő nyelvén a bröghjhka a sört jelenti, a fjwdskjkd pedig a csokit. ennyit tudtunk megfejteni a sok év alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Kerékpársportok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Futás, futópályák
- Napelem
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Hosszab bemutatót kapott a Mafia: The Old Country
- Dell notebook topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Asztali PC , R7 8700F , RX 7800 XT , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 1TB HDD
- Canon EF 100-400 f4.5-5.6 L IS USM II objektív eladó
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Crucial 240GB SSD eladó
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest