- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple notebookok
- Hobby elektronika
- E-book olvasók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolruf
őstag
válasz
bulikavagyok #90 üzenetére
Gyerekek, ez a Forza 6 valami brutál jó
Még a demo hangulatát is bőven túlszárnyalja. A drivatar tök jól megy, a fizika nagyon baba, nekem baromira bejött. Nomeg az, hogy a VR6 Golf motortere is ki van dolgozva a ForzaVista-ban... Nincs több kérdésem
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
wolruf
őstag
válasz
bulikavagyok #88 üzenetére
Megvettem, hálás köszönet!
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
wolruf
őstag
válasz
bulikavagyok #85 üzenetére
Ja, hogy ott is akciós
Valamit benéztem.... Köszi
-
wolruf
őstag
válasz
bulikavagyok #77 üzenetére
Úgy nézem, jelenleg nincs szingapúri kártya akcióban :-/ Kár, pedig még jobb ajánlat lenne.
-
wolruf
őstag
De még legális trükközéssel sem láttam ilyen áron. Digitálisan még ennél is drágább. Privátba leírnád mi is ez? A megosztott profilt ismerem, de az engem nem érdekel. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
wolruf
őstag
válasz
bulikavagyok #70 üzenetére
Izébigyó... ez hol kerül 11000-be? 18 alatt nemigen láttam.
Köszi!(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
wolruf
őstag
Legyen neked igazad, azzal mi, játékosok, csak nyerhetünk
Én sem vagyok ellene egy jónál jobb játéknak
De az 5 megvételét bánom sajnos. Pedig azért vettem One-t. Akkor már a Horizon 2 több boldog órát adott
-
wolruf
őstag
válasz
bulikavagyok #39 üzenetére
Volt valahol valami szöveg erről, hogy a páratlan számú verziók nem lesznek nagy dolgok. Hogy ez most teljesen urban legend vagy sem, kérdéses, de valóban így volt, hogy a 3 és az 5 elég karcsú volt. Szó se róla, mind megvan, de tényleg a 2 és a 4 volt igazán jó (az 1-et is mostanában próbáltam újra, de arról inkább nem nyilatkozok
). A demo alapján pedig ez a 6 is ott van rendesen. Így félő, hogy a 7 megint kicsit karcsúra sikeredik
Dehát az Xbox Two-ra is kell valami puskapor
Szerk.: igaz, még lehet, hogy olyan tartalékokat facsarnak ki trükkökkel ebből a gépből, hogy majd csak nézünk
[ Szerkesztve ]
-
wolruf
őstag
Imádom a Forza sorozatot, nagyon jó játék, mert szerintem kontrollerről (nem nem kormány kontroller
) sokkal jobb fizikát tényleg nehéz kihozni. A One pedig pláne jó a két triggerrel, hogy érződik a csúszás is. Nekem, mint (most már) totál fotelpilótának, arra, hogy beindítsam, gyorsan csapassak egy-két kört, tökéletes. Amikor még volt helyem/időm rá, hogy összerakjam a szettet, a Richard Burns vitt mindent (leginkább a gallyak karcoló hangját imádtam a karosszérián, iszonyat hangulat
). De az egy teljesen más világ, másoknak szólt. Kár, hogy olyan szintű szimulációt azóta sem tapasztaltam sehol. Azaz igazi autóban igen, de az más tészta
Na, a Forza jó!
Új hozzászólás Aktív témák
gp Már a hatodik résznél jár és tizedik születésnapját ünnepli a Microsoft legnagyobb autós sorozata. A legújabb epizód ezen a héten kerül a boltok polcaira, és minden autórajongó számára kötelező darabnak ígérkezik.
- Politika
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Anime filmek és sorozatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - nagyon szép állapotban
- PlayStation 4 Pro 7216B, makulátlan állapotban, 6 hó teljes és 1 év SW garanciával üzletből eladó!
- Nintendo Switch Wireless Controller Kontroller Joystick 2db vezeték nélküli
- Eladó XBOX SERIES X 1TB // 1 DB Electric Volt Kontroller // Doboz-ÖsszesTartozék
- Nintendo DSi kiegészítő pakk
- PS5 Pro 2TB SSD - 2027.12.08-ig Konzol Stúdió garancia - konzol beszámítás ok! -
- Nintendo Switch Lite Powerbank battery case 10400mAh Newdery XDL-N502
- Eladó okosított Nintendo Switch V2 128gb
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest