Új hozzászólás Aktív témák
-
wolruf
őstag
Imádom a Forza sorozatot, nagyon jó játék, mert szerintem kontrollerről (nem nem kormány kontroller ) sokkal jobb fizikát tényleg nehéz kihozni. A One pedig pláne jó a két triggerrel, hogy érződik a csúszás is. Nekem, mint (most már) totál fotelpilótának, arra, hogy beindítsam, gyorsan csapassak egy-két kört, tökéletes. Amikor még volt helyem/időm rá, hogy összerakjam a szettet, a Richard Burns vitt mindent (leginkább a gallyak karcoló hangját imádtam a karosszérián, iszonyat hangulat ). De az egy teljesen más világ, másoknak szólt. Kár, hogy olyan szintű szimulációt azóta sem tapasztaltam sehol. Azaz igazi autóban igen, de az más tészta Na, a Forza jó!
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
wolruf
őstag
válasz bulikavagyok #39 üzenetére
Volt valahol valami szöveg erről, hogy a páratlan számú verziók nem lesznek nagy dolgok. Hogy ez most teljesen urban legend vagy sem, kérdéses, de valóban így volt, hogy a 3 és az 5 elég karcsú volt. Szó se róla, mind megvan, de tényleg a 2 és a 4 volt igazán jó (az 1-et is mostanában próbáltam újra, de arról inkább nem nyilatkozok ). A demo alapján pedig ez a 6 is ott van rendesen. Így félő, hogy a 7 megint kicsit karcsúra sikeredik Dehát az Xbox Two-ra is kell valami puskapor
Szerk.: igaz, még lehet, hogy olyan tartalékokat facsarnak ki trükkökkel ebből a gépből, hogy majd csak nézünk
[ Szerkesztve ]
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
wolruf
őstag
Legyen neked igazad, azzal mi, játékosok, csak nyerhetünk Én sem vagyok ellene egy jónál jobb játéknak De az 5 megvételét bánom sajnos. Pedig azért vettem One-t. Akkor már a Horizon 2 több boldog órát adott
-
wolruf
őstag
válasz bulikavagyok #70 üzenetére
Izébigyó... ez hol kerül 11000-be? 18 alatt nemigen láttam.
Köszi!(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
wolruf
őstag
De még legális trükközéssel sem láttam ilyen áron. Digitálisan még ennél is drágább. Privátba leírnád mi is ez? A megosztott profilt ismerem, de az engem nem érdekel. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
wolruf
őstag
válasz bulikavagyok #77 üzenetére
Úgy nézem, jelenleg nincs szingapúri kártya akcióban :-/ Kár, pedig még jobb ajánlat lenne.
-
wolruf
őstag
válasz bulikavagyok #85 üzenetére
Ja, hogy ott is akciós Valamit benéztem.... Köszi
-
wolruf
őstag
válasz bulikavagyok #88 üzenetére
Megvettem, hálás köszönet!
-
wolruf
őstag
válasz bulikavagyok #90 üzenetére
Gyerekek, ez a Forza 6 valami brutál jó Még a demo hangulatát is bőven túlszárnyalja. A drivatar tök jól megy, a fizika nagyon baba, nekem baromira bejött. Nomeg az, hogy a VR6 Golf motortere is ki van dolgozva a ForzaVista-ban... Nincs több kérdésem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest