- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyre több pletykában merül fel az Intel eladása
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HP EliteBook / ZBook topik
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
Hát egy gyártó se látja szívesen, hogy sérülnek a modelljei, így az nem a Forza-n múlik sajnos. Így is minimális optikai, festék, szélvédő sérülések nyomai vannak, mélyebbhatóan nem tehetik meg engedély nélkül. Az irányítással ebbe a kategóriába semmi gond, ő nem szimulátornak készült, Arcade vonalon meg a nyomába sincs semmi, az NFS-hez képest speciel közelebb van a szimulátorhoz, mint az Arcade vonalhoz. Valamint még ne írd le az irányítást, a 4 is nagyon sokat fejlődött a 3-hoz képest, és szerintem nem állnak meg ennyinél. De amúgy ha a videókat megnézed egy összekoccanás sincs bennük és surlódás se, lehet titkolnak ezek valamit, ezért nem láttunk egy véletlen koccanást se eddig egy bemutatón se
-
Vig Zsolt
tag
Grafika az nagyon szép,de az irányítást és mondjuk az autók sérülését lehetett volna fejleszteni. A motor hangon is jó hogy próbáltak javítani...
Már várom -
eL Geri
őstag
Ezen a videón valami egészen realisztikus a távolban lévő táj (is), nagyon tetszik
-
Felesbandi
senior tag
Remelem a multiplayert kijavitjak. A Horizon 4 (MS Store-os verzioja) nekem is meg haveromnak is jatszhatatlan online. Meccsek kozt rendszeresen 10-15 percet kell varni. Konkretan 2-3x tobbet varakozunk, mint amennyit versenyzunk. Horizon 3-ban mukodik minden, nem tudom, mit toltak el ennyire a 4-nel.
Meg azt remelem, hogy a Freeroam Rush-bol kicsit visszabb vesznek. Terepversenynel 5-bol 2 Freeroam Rush egy kicsit sok szerintem.
Nagyon varom mar amugy, mert az eddigi Horizon reszek nagy kedvenceim, de a 4. reszt az online hibai nagyon kiherelik szamomra.
[ Szerkesztve ]
-
rdt89
addikt
Ez a játék, már most hihetetlen összetett és részletes és még oly sok mindent nem mutattak meg nekünk. S még olvastam azt is, hogy soha nem látott mennyiségű géppark is lesz a játékba, és Series S/X konzolokon a hang a benne lévő technológia miatt még jobb lesz és új fajta hangrögzítést használtak, valamint kimentek az utcára / pályára veretni a kocsikat és úgy vették fel a hangot. Több mint 350 motorhangot rögzítettek!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Ismét a vércukorszint mérés a téma
- Nők, nőügyek (18+)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 2 Slim + kontroller + HDMI adapter + játékok
- Nintendo Switch Lite Animal Crossing EDITION 32+256GB CFW Tinfoil Hekate RP2040 Picofly chip
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest