Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cappa72 #1821 üzenetére
Na végülis sikerült ez is.
11-szer rossz volt (újraformáz, mert olvashatatlan).
Most az xml javítót használtam, de itt is 4x próbálkoztam, mindannyiszor ugyanaz: megdöglött a pendrive.És lehet, hogy azért, mert leállított motornál, kikapcsolt fejegységnél vettem ki az usb drive-ot.
Most, amikor sikeres volt, akkor még ment a sync3, és akkor vettem ki a pendrive-ot, amikor kiírta, hogy már kivethetem (és nem utána, leállítás után); és ekkor még ugye (logikusan) ment a snyc. Kivettem, és utána nyomtam OK-t.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kipróbáltuk az aktuális Ford járművekben található infotainment rendszert, mely sokkal gyorsabb elődjénél és az okostelefonokkal is kommunikál.
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motoros topic
- Everest / AIDA64 topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest