Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- ASUS ROG Ally
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
Egyébként ha én valami nagyon-nagykutya lennék és azt akarnám, hogy megszokják az emberek, hogy az állam mindenhol felügyelheti minden lépésüket, akkor próbálnák úgy hatni a világ alakulására, hogy a piti bűnözés minél inkább elharapódzon, mert akkor racionális és így elfogadott lesz a bekamerázás. Más szóval jól megmenetenélek attól, amit lényegében én idéztem elő... ez afféle indirekt zsarolás: vagy kamera, vagy bicska az oldaladba. Még szerencse, hogy ilyen fondorlatos borzalmak, mint én, nem is léteznek, különben szörnyű lenne ez a világ...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest