Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- ZIDOO médialejátszók
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Még jó, hogy egyszer írtam egy használati útmutatót a Max kupak konfigurátor használatához.
Ja, először a linkeden ki kéne választani, hogy a billzet élét vagy a tetejét akarod feliratoztatni, akkor jön be a konfigurátor.
Ha mindent beállítottál, akkor kb. így néz ki a végeredmény.[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
Olvasd el a billzet topikos szösszenetemet.
Ez volt a 15+ éves billzetről mentett, házilag szőkített kupakszett, alul meg a Maxnál gyártatott.
(Tudom, nem kapnék rá "Designed for Windows" plecsnit, de számomra fontosabb volt az egységes kinézet, mintsem betartsam a Win logó a gomb közepén előírást. )Most amúgy ezen ügyködök.
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
ez engem is szívatott. Kiválasztod az ISO, etc. dolgokat, majd lent az Alphanumeric részben átállítod hungarianra.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
nyunyu
félisten
'szameg, lehalt a kepfeltoltes.hu, így a billzet topikban elkövetett ámokfutásom során linkelt képeim elvesztek.
Most hét végén írtam egy bővebb kupakösszehasonlítást oda, benne linkelve az egyes szappanopera epizódokkal.
Ha lesz időm, csinálok egy imgur albumot belőlük.
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
Van már HU szett, Nyunyu elintézte azt hiszem maxkeyboards-on.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest