Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Socket AM5
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
robotjatek
tag
Hogy egy kicsit tovább árnyaljam a fenti hozzászólásomban lefestett képet:
Attól kaptam agyfaszt eleinte, hogy elég körülményes a kezelése egérrel és billentyűzettel. Tapipaddal meg egyenesen horror. Nem tetszik, hogy ahhoz, hogy elérjek bizonyos menüket, -amik sokszor érthetetlen módon nagyon el vannak rejtve-, a képernyő különböző sarkaiba kell húznom az egeret. Két monitort használva ez különösen vicces tud lenni.
Persze, hamar rászoktam a gyorsbillentűkre, de a windows eddig arról volt híres, hogy kattintgatással mindent meg lehetett oldani. Most egy kicsit körülményesebb ez az út.Tehát nekem többnyire tetszik a dolog, de vannak benne átgondolatlanságok
GoodSpeed: Nem szűnt meg a start menü, csak ez a metros dolog az amit mostantól annak hívunk. Az, hogy bejelentkezés után ez az ami először megnyílik, az más kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresek BOSE / JABRA / SENNHEISER / Bowers szervizest
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest