- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
Új hozzászólás Aktív témák
-
novak966
újonc
Igen, és most is kb +20 ezret rádobva kapok új S23-t, gyári garanciával, plusz szervizek is fognak vele foglalkozni, ha van vele valami gebasz, nem úgy, mint ezzel a rejoy-os szürkeimportossal... Pedig jó koncepció lenne ez a használt mobil felújítás és resell.. persze ha transzparensen lenne a cég a telefonok állapotáról... Úgyhogy inkább kifizetemm azt a +20 ezret, és biztosabban alszok..
Most is megy a emailes vita rejoyyal, hogy párom telóján hunglish a UI.. Nekem kellett bebizonyítani, hogy márpedig tényleg USA régiós a kép egy IMEI checker oldalon. Kértem hogy cseréljék be a korrekt régiós készülékre, azóta hallgatnak(kedd óta nem kaptunk választ). Úgyhogy valszeg visszaküldjük.. ki tudja hogy esetleg majd letiltja magát a hálózatról, mert nem jó régióba használják, mert olvastam ilyeneket is már redditen.. szervizről nem is beszélve ha lesz esetleg valami baja.
Csatlakozok előttem szólókhoz. Inkább fizessetek kicsivel többet egy vadiújért, hivatalos partnertől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Magyar az űrben
- Azonnali mobilos kérdések órája
- HTPC (házimozi PC) topik
- Gumi és felni topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Milyen egeret válasszak?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest