Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gemyny

csendes tag

válasz Rushmachine #320 üzenetére

Ebben tökéletessen igazat adok!Ki mire használja...mint ahogy írtad is.Én remixer lévén zenével foglalkozok,sokat számít nekem a hordozhatóság is.Régebben sok fajta lapossal próbálkoztam de végül az apple-nél kötöttem ki.De ahogy fentebb írtam ne felejtsük ki a géphez adott szoftveres tartalmat.Ezt gyakorlatilag hazaviszed,kibontod,felnyitod,megcsinálod a first contactot és már használhatod is,akár zenére,fotóra,videóra.Ezek természetessen pro felhasználóknak kevéske,de ahhoz bőven elég hogy 1 átlagfelhasználó igényét maximálissan kielégítsék.Aki játszani akar egy lapossal és megteheti az ugysem apple gépet vesz hanem pl. az általad linkelt szörnyet,aki viszont komoly munkára akarja használni annak a macintosh jó alternatíva lehet.

• Gemyny

csendes tag

válasz Rushmachine #318 üzenetére

Ezzel csak 1 a baj.Marpedig az hogy gamergep,egy mac pedig elsosorban nem arra valo!Egy cipoben jarok Xero forumtarsal.3 eve hasznalok macintosht(2007-es modell 3.1-es macbook pro) es nem sznobsagbol de elegge nehezemre esne visszaulni windows ele.Elismerem en is sokallom az arat egy kicsit.De egy kicsit gondoljunk bele.Kapsz egy viszonylag jo hardvert,szoftverrel egyutt.Semmikepp sem feledkezzunk meg arrol hogy gyakorlatilag ugyanazok fejlesztik a hardvert mind a szoftvert es tobbek kozott ennek is koszonheti a stabilitasat.Szamoljuk csak ossze ha veszunk egy ugyanilyen hardverrel felszerelt gepet es megvasaroljuk azokat a szoftvereket,nem pedig lewarezoljuk,amiket az apple ad alapbol a gep melle akkor melyik tabor fogjobban kijonni anyagilag.Teny hogy letezik pc-s tabor ill. mac-es tabor de tenyleg viselkedjunk mar felnott modjara,meg lehet vitatni mindent kulturaltan eszervekkel.

Új hozzászólás Aktív témák