- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gemyny
csendes tag
válasz
Rushmachine #320 üzenetére
Ebben tökéletessen igazat adok!Ki mire használja...mint ahogy írtad is.Én remixer lévén zenével foglalkozok,sokat számít nekem a hordozhatóság is.Régebben sok fajta lapossal próbálkoztam de végül az apple-nél kötöttem ki.De ahogy fentebb írtam ne felejtsük ki a géphez adott szoftveres tartalmat.Ezt gyakorlatilag hazaviszed,kibontod,felnyitod,megcsinálod a first contactot és már használhatod is,akár zenére,fotóra,videóra.Ezek természetessen pro felhasználóknak kevéske,de ahhoz bőven elég hogy 1 átlagfelhasználó igényét maximálissan kielégítsék.Aki játszani akar egy lapossal és megteheti az ugysem apple gépet vesz hanem pl. az általad linkelt szörnyet,aki viszont komoly munkára akarja használni annak a macintosh jó alternatíva lehet.
-
Gemyny
csendes tag
válasz
Rushmachine #318 üzenetére
Ezzel csak 1 a baj.Marpedig az hogy gamergep,egy mac pedig elsosorban nem arra valo!Egy cipoben jarok Xero forumtarsal.3 eve hasznalok macintosht(2007-es modell 3.1-es macbook pro) es nem sznobsagbol de elegge nehezemre esne visszaulni windows ele.Elismerem en is sokallom az arat egy kicsit.De egy kicsit gondoljunk bele.Kapsz egy viszonylag jo hardvert,szoftverrel egyutt.Semmikepp sem feledkezzunk meg arrol hogy gyakorlatilag ugyanazok fejlesztik a hardvert mind a szoftvert es tobbek kozott ennek is koszonheti a stabilitasat.Szamoljuk csak ossze ha veszunk egy ugyanilyen hardverrel felszerelt gepet es megvasaroljuk azokat a szoftvereket,nem pedig lewarezoljuk,amiket az apple ad alapbol a gep melle akkor melyik tabor fogjobban kijonni anyagilag.Teny hogy letezik pc-s tabor ill. mac-es tabor de tenyleg viselkedjunk mar felnott modjara,meg lehet vitatni mindent kulturaltan eszervekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A nemrég megjelent Apple notebook, a frissített 15"-os MacBook Pro járt nálunk.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Új színváltozatot kapott a Redmi Note 14 Pro+ 5G
- LEGO klub
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad 3 14ADA05 20GB RAM 256GB M.2 SSD
- MacBook Pro 16" 2021 / M1 Pro / 16GB / 512GB / Space Grey (117)
- 16" m1pro macbook pro minden gyári tartozékával, tökéletes műszaki állapotban, megkímélve.
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest