Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigga
aktív tag
válasz
Intelligencs #74 üzenetére
Az összesküvés elméletek engem is zavarnak, főleg amikor már a japán földrengés apropóján belemagyarázták, hogy Amerika generálta, hogy tönkretegye Japán gazdaságát (amolyan bosszú lett volna, amit egy hidegháborús "vihargeneráló" géppel csinálnak, és azért Japán ellen, mert a New Orleans-i cunamit a Jakuza okozta) - na itt már szakadtam..
De a lényeg az, hogy inkább a Zeitgeist-et nézze az egyszeri ember és tájékozódjon a Venus Project-ről és a többi értelmes dologról, de azért nem szabad mindent elhinni - bár mindennek van alapja mint tudjuk-még ha csak 1% is... -
Penge_4
veterán
válasz
Intelligencs #72 üzenetére
"Egyébként pedig az Amerikára fanyalgóknak, mégis, milyen államot szeretnétek vezető pozícióban látni a világban?"
Én személy szerint Venus Projectet szeretnék mindenféle hatalmi struktúra és monetáris rendszer (nem, nem pénz, úgyhogy aki a "kecskét adok a péknek a kenyérért" típusú kommentekkel jönne előbb olvasson a témában) nélkül.
Az, hogy a többiek mit szeretnének azt nem tudom. De, abban sokan egyetértenek, hogy:
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Milyen széket vegyek?
- Vicces videók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Androidos fejegységek
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 - 15.6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB -512GB - RTX 3050 - Win11
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest