Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi81
újonc
Sajnos nekem a HD 7850-es kártyámat kinyírta, pár nappal korábban a tesóm HD 7870 - es kártyáját nyírta ki! Mindkettőnél ugyanazok voltak a tünetek aztán se kép se hang! Köszönjük szépen!
-
ETOM
addikt
válasz Cyberboy42 #29 üzenetére
Nem jön vissza próbáltam. Full lefagy a gép sajnos.
-
ETOM
addikt
válasz AlienApollo #27 üzenetére
Nálam nem oldotta meg. Kapcsolom be a gépet most. Mire visszaérek fekete képernyő.
Még azt is megfigyeltem, hogy hideg indításnál van legtöbbször.Ami idegesítő, hogy se kék képernyő se semmi hibakód.. eseménynaplóba is csak az, hogy nem állt le megfelelően.
-
AlienApollo
tag
ugyanez van nálam is. Játékok, terhelés alatt semmi baja, mostmár a böngészős hardveres gyorsítás is működik, monitor altatásból is visszajön, de ritkán ha simán asztalon hagyom akkor üres járat alatt egyszercsak fekete képernyő fogad és csak a hard reset segít. Még nem jöttem rá mitől függ ez, meg igazából tényleg random és ritka - van hogy hetekig nem történik meg nálam sem... passz. Remélem most ez az újabb driver már megoldja de igazából azt is el tudom képzelni, hogy ez valami Win10 anomália inkább...
-
koldus312
csendes tag
Nekem egy 5700xt-m van, örülök ezeknek a frissitéseknek, mert volt szivás bőven, főleg az elején. Egyébként 2k, fix60fps, max grafikán megy a game.
[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
-
senior tag
válasz Darkslayer95 #22 üzenetére
Mi az a bővített szinkronizálás?
-
Darkslayer95
csendes tag
Nekem még januárban volt utoljára fagyás/fekete képernyő azóta semmi ilyen jellegű gondom nem volt. Volt hogy a relive nem akart megfelelően működni de az utóbbi időben már azzal sincs gondom. Anti lag nem kapcsolódik ki magától minden úgy marad ahogy egyszer beállítom. Bővített szinkronizálást nem használok úgy hogy arról én nem tudok semmit mondani. Rx 5700 XT-t használok.
-
Tazsam01
tag
válasz balintdavid #1 üzenetére
Nekem is 570hez lett feltéve, semmilyen hibát nem tapasztaltam.
-
gaborw
tag
válasz pengegyerek #18 üzenetére
Nàlam sem volt még soha gond. Vega VII-et hasznàlok, mindig a legújabb driver-el.
-
pengegyerek
aktív tag
Én is azon szerencsések közé tartozom akinek HD5770, HD 6970 és most RX580 videokártyák mellett egyszer sem volt driver problémám.
Ugyancsak feltettem most ezt a drivert is és minden megy rendeltetés szerűen sőt a Modern Warfare és a Project Cars 2 mint ha gyorsult is volna illetve simábban futna WQHD felbontás alatt.[ Szerkesztve ]
"Aki pálinkát iszik a temetőbe kiviszik ki pálinkát nem iszik azt is oda temetik."
-
Daelion
őstag
Itt is RX 570 de nem tapasztalok semmi gondot,black screen-el meg alapjáraton 1x se találkoztam még amióta megvan ez a kari '2018 szeptember'.
Első 2020 Adrenalinba volt 1-2 zavaró dolog de azokat már javították szerencsére.
Anti lagot nem használom,venti profil meg MSI Afterburnerbe van beállítva inkább.Undervolt profilom se veszik már el reset/kikapcsolás után bár azt több minden is okozta nálam de már az is teljesen jó.
-
bobalazs
nagyúr
Annyit irogattam a devnek meg azt Amdnek hogy elegük lett és megcsinálták a SpaceEngineert hehehe.
-
planktone
csendes újonc
Én se mókoltam semmit, minden alapon megy, még is vannak black screenek stb.
Próbáltam már feszültséggel is játszani, hogy esetleg kevés lenne neki vagy sok, de semmit nem változtatott rajta, egyszerűen ez már hónapok óta ilyen, a 19-es driverekkel nem fordult elő korábban egyszer sem. -
arabus
addikt
ezen jot röhögtem
te vagy mán az igényes a minöségre? rx570 mi?Xeon Platinum 8480+,8592+,245K,Ryzen 7500F,Gigabyte B650M K,Xeon Phi,i9 7960X,i9 7920X,Xeon w2135,Gskill royal 4400,Gskill Trident Z,Pico 4,Red Devil 7900XTX,Asrock W790 WS,Fury Pro RDIMM 6000,Z590,Intel Cryo,Intel 11900F,Ryzen 5600,Radeon 7600,Radeon 6800...
-
Dragon3000
veterán
-
ricsy888
senior tag
Nálam a bővített szinkronizálást kapcsolja ki állandóan.
Bosszantó, hogy minden egyes indításnál újra és újra aktiválom kell a játékoknál.
Vega56 -
heavygrip
senior tag
Na akkor nem frissítek,hamár az rx 5700xt nél van emelkedés. Marad a jó, öreg, bevált! 18.12.1.
They are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
.bTr
tag
NV1060 után vettem egy Vega56-ot, ami eleinte nagy csalódás volt a kékhalálok és egyéb anomáliák miatt.
Hosszas utánajárás után szerencsére megtaláltam a megoldást, azóta egyszer sem volt fagyás se kékhalál, hibátlanul fut minden.
A megoldás: kezelés / szolgáltatások / AMD External Events Utility / Letilt, majd leállít.Ezt minden egyes driver telepítés után meg kell tenni, de csak egyszer.
Hátha nem mondtam újat ezzel...[ Szerkesztve ]
-
ETOM
addikt
Nálam is van black screen igaz elég ritkán csinálja. (Van h hetekig semmi) Idle történik vagy mikor pár progi megy max.
És csak a reset segít. RX 470Más gondom nincs a driverrel. Ez viszont némileg bosszantó. Régebben nem volt semmi ilyen a kártyával.
[ Szerkesztve ]
-
Sinesol
veterán
Furcsa olvasni? Lol, minden verziónál ott a hosszú oldalnyi javitott hiba, ők maguk elismerik tehát, hogy vannak gondok dögivel. Arról már nem is beszélve, hogy known issues néven emlitve rengeteg hiba javítatlan marad. Szóval akkor már akkora király a PH-s RAdeon user, hogy még magánál a gyártónál is joban tudja a dolgokat.
Persze az is ott van még, hogy sokan egyszerűen észre sem veszik a hibákat mert nem igényesek a jó minőségre. Volt már olyan, hogy ismerős mondta, hogy milyen jó az uj gép, egyszer ránéztem és azt láttam, hogy mid grafon tol folyamatos fps dropok meg mikrolag mellet tolja a gamet. Alt+tabnál kifagyott a game, de azt mondta, hogy ez ilyen, ez igy működik, amugyse kell alt tab ha jatszik.
Mondjuk ott nem csak a vga volt a hibás, csak a példa kedvéért hoztam fel a dolgot, hogy ilyen is van.Félreértés ne essék, nekem is egy RX570-esem van, de attól még nem lettem szemellenzős AMD fan, látom a gondokat és nem örülök neki.
Amugy az a legrosszabb, hogy tegnap raktam fel a whql legujabb drivert, erre jön ez most.
Lehet persze mondani, hogy nem érdemes mindig ujat felrakni, de az a helyzet inklább felrakja az ember, hátha jobb lesz a jelenleginél.
[ Szerkesztve ]
-
Cythyel
senior tag
furcsa olvasni ezeket a driver gondokat minden egyes új driver-es hírnél :/ amióta az amd leváltotta a catalyst csomagot, semmi bajom nem volt még a radeon-os driverekkel... catalyst-os időkben is csak ritkán... ilyen helyzetekben mindig inkább valami windows-os háttérbeli problémára gondolnék...
-
Duck663
őstag
Furcsa, de én ezek közül egyiket sem tapasztalom.
[ Szerkesztve ]
Igen-igen, még mindig Win7-et használok, és ha így haladunk még 2030-ban is így lesz.
-
balintdavid
tag
Próba megvolt rx570-el, ventilátor profil még mindig szar, black screen gond és random fagyás megmaradt, radeon antilag kikapcsolgat. Ez zsinórban a 8. driver ezekkel a gondokkal.
Vissza megint a stabil 19.12.1-re, az rtx 3070-esek érkezéséig én már hót ziher hogy egyszer nem frissítek.kazuár
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- Napelem
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen processzort vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...