- Samsung LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
GerykO
aktív tag
válasz
radi8tor #336 üzenetére
Először is gyűlölöm a politikát, de jó a rálátásom. Ez az egy kulcsos adórendszer, pont, hogy a kispénzű embereknek jött szarul... Persze ez egy hoszabb folyamat része, mivel a vállalkozók, és egyéb fekete/szürke gazdaságban dolgozó egyének nem akartak adót fizetni a többkulcsos rendszer aránytalansága miatt. Ezt szeretnék első körben kifehéríteni, és figyeld meg, hogy utána ismét többkulcsos lesz.
De az ország nyűgje nem ebből adódik, hanem a szociális újraelosztó rendszerben van a legnagyobb hiba. Ehez viszont alapjában nem mernek hozzányúlni, csak kirakatintézkedések vannak. Az meg, hogy nekem volt eszem és előre elkezdtem gondoskodni arról, hogy nyugdíjam is legyen, és ezt behúzzák, az pedig non sence!
De ez már annyira off hogy nem kéne folytatni. -
GerykO
aktív tag
válasz
radi8tor #334 üzenetére
Szerinted, ha a kormány bejelenti, hogy ismét megszorítások következnek, melyik cég emel fizetést? Ha a kormány nem emeli a minimálbér reál értékét, bele lesz-e kényszerítve egyetlenegy lehúzós multi a fizetés emelésbe? Amíg a munkaadói járulékok nem csökkennek, egyetlen épelméjű cég nem fog emelni.
Engem nem érint, mert mint személyi bankár köszönöm szépen megvagyok. Ellenben a dolgozók jelentős része nem ezen a területen dolgozik, na ők szívnak rendesen, ha meg kinyitja a száját, akkor nem sokáig marad munkája. Előtte én is a kereskedelemben dolgoztam, és saját tapasztalat alapján beszélek. De lehet nem ártana némi gazdasági ismeretekre szert tenni, vagy mondjuk HVG-t lapozgatni play-boy helyett. -
Geller72
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- Új Asus 16 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest