- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egyelőre nem tartja beszámításra érdemesnek az első Vision Pro kiadást az Apple
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tüzi
veterán
Nem is akarom felfogni, mert semmi értelmét nem látom.
Ennek semmi más értelme nincs, mint egymás farkának a méregetése. "Nekem több van mint neked". Ezért van a SUV mánia is, mindenki mutogatni akarja, hogy mennyire "sikeres".Pontosan ezért mondom, hogy ha tényleg akarna mondjuk az ENSZ tenni valamit a egyenlőtlenség folyamatosan növekedése ellen, akkor bevezetnék a személyi vagyonlimitet.
Én úgy gondolom, hogy mondjuk 50 millió usd-nek megfelelő összeg mindenkinek elég kellene, hogy legyen bármire.
Aki ezt túllépi, azonnali vagyonelkobzás, amit meg szétosztani a legszegényebbek között.
Ha rajtam múlna, be lenne tartva hidd el, azonnal karlevágás lenne a legkisebb mutyi esetén is, nagy esetén pedig Old Sparky.
Első lépés lenne, hogy a tőzsdét a jelenlegi formájában beszüntetném. Az nem más, mint szar törvényekkel körbebástyázott kontraproduktív pénzszivattyú.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mint az ÚJ - ÉRINTŐS Lenovo T14 gen5 (Ryzen 5 Pro 8540U) laptop 36 hó GARANCIÁVAL eladó!
- Eladó Brutál B550 Steel Legend alaplap dobozában
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- Apple Watch Series 6 44mm GPS Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő