Új hozzászólás Aktív témák
-
apatyas
Korrektor
Meg egyiknek sincs szempillája, valamint az alsó szemhéjuk széle valahogy olyan mintha lefelé húznák - úgy érzem, ennél egyenesebb lenne, így ilyen golyószeműnek néz ki.
Viaszbábu az első öreg, a többi talán valamivel hihetőbb.pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
darvinda
csendes tag
Hát a fiatal fehér fickó nekem bandzsának tűnik.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz J.J. András #16 üzenetére
ty
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
J.J. András
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #15 üzenetére
és, nem is lőttél messze , lehet erre nem is gondoltak,... holnap bemegyek, aztán eladom a rendőrségnek, mekkora nagy vagy !
remélem olcsón megvehető ez a kis szoftver.
'' ...Client Estwood bekaphatja, hóóó....''
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz J.J. András #14 üzenetére
Lehet a rendőrségi fantomképgyártást akarják fejleszteni
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
J.J. András
őstag
akkora műdroid, vagyis AI vagy, hogy már be is kockult a fejed vagy kisimult a "völgyed" ...
amúgy nekem inkébb félelmetes az öreg, a csávó olyan pszichopata gyilkos, a feka meg együgyű /ha ez megnyugtat...., valami ilyesmit kereshet a kutatás szerintem/
'' ...Client Estwood bekaphatja, hóóó....''
-
OK, mit kellett látni?
Nekem ilyen műdroid NPC-nek tűntek, akkor most AI vagyok?Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Béééla
őstag
A ritmusra villogó szem szerintem bőven a völgyön kívülre teszi... Amúgy meg teljesen jó - lehet hogy túl sokat szocializálódtam a gépekkel és keveset igazi emberekkel
Bélabá
-
Márton
nagyúr
Hát még ha lenne stereo 3D üzemmódja
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Paul119
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #1 üzenetére
Kiégtem
Vagy lehetne a nézése meg a hányásaMegnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Madn!ght
addikt
nézése meg a járása
szabolcsievagy?!(#7) Ł-IceRocK-Ł: tudom
[ Szerkesztve ]
-
Analog303
tag
...a völgyeké az elsőbbség...
"Minden másképp van..." (Karinthy Frigyes)
-
Szóval akkor én azért kapok hülyét az avengers-jellegű blockbusterektől meg az összes wowlol-jellegű játéktól, mert szélesebb és mélyebb a rejtélyes völgyem, mint az átlagnak?
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
"adott karakter mozgása és viselkedése "
A nézése meg a járása"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest