Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Én, mint nem nagy mobiljátékos, és a fosdroid esete.
Letöltöm, gondolom már kanyarban is vagyok, elindítom. Lóding, új gém, alap-tutorial, majd amikor végre eljutnék a játékba, kidob egy üzenettel, hogy x gugli szolgáltatás kell hozzá. Remek, hálóra megint fel, de nincs install csak open, tehát mégis van?
Játék újra elindít, természetesen kezdhetem elölről, új gém, lassan pörgethető tutorial, s amikor eljutnék a játékba, megint pattog, hogy neki márpedig kell az a guglis szar. Pedig ott van, nincs install, csak open. Openre kiírja, hogy annak meg egy másik fos kell. Királyul tudtok csomag-dependenciát építeni, gugli!
Másik fos letöltve, játék újra elindít, nyú gém, tutorial, s mikor elkezdhetném, most kilép, hogy válasszak accountot. Ja meg lépjek fel a hálóra, mert hiába offlájn a gém, account kell neki. 'nyádat.
Hálóra fel, játék újra elindít, tutorial, kezdődne, erre kidob, hogy válasszak accountot. Kiválasztom. Kidob egy fél oldalt, hogy mi minden adatomat osszam meg vele, szinte már csak a bankkártyaszám és pinkód hiányzott. Na ezt azért ne, mégse gomb. Kidob.
Türelmes ember hírében állok, de ezen a ponton földhöz vágtam a telefont (szerencsére ez bírja).
Eddig ha hétszer nem vártam végig, hogy betöltsön, újat indítson, lassan végigpörgesse a tutorialt, csak azért, hogy a játék megkezdése helyett valami guglis fassággal szívasson, akkor egyszer se. -
törölt tag
"Raise any special stat..."-ot hogy kell megcsinálni?
-
vtomi2
őstag
Sziasztok, Mr. Handy mire jó? Most kaptam, és akárhova rakom csak járkáll.
-
Danny365
őstag
válasz
Chuzzlee803 #92 üzenetére
Jönnek, csak lassan... Nekem ez az egyetlen bajom eddig a játékkal, hogy nagyon lassú. Nekem 20 lakóm van most, de nem nagyon jönnek, pedig építettem Radio Studiot is, de órák múlva se hozott egy szem lelket sem.
De legalább működik a kóceráj rendesen, mikor visszalépek a játékba, mindig fullon van a 3 csík felül, az emberek meg 92% happy-k.
-
Chuzzlee803
aktív tag
Na, nem szórakoztam tovább, kezdtem egy új vaultot, ugyanott járok, és mindeki százas, kivéve egy csajt, aki Endurance specifikus.
Úgy bírom, amikor összejön egy baba, a figura egy "fuck her right in the pussy" mosollyal és kacsintással
Jöhetne egy picit gyakrabban a mani, mert a fent említett csaj a víztermelésnél dolgozik, és jött egy pasas, aki szintén ott akarna, de... Szóval mindegy, feleslegesen elvertem a pénzt, ahelyett, hogy Storage Room-ot építek, és a csajt is el tudom helyezni. Remélem lesz még elég arra.
Ja, amúgy most így 12 dwellernél megrekedtem, ugye jönni fognak még? -
Saccco
nagyúr
válasz
parandroid #89 üzenetére
Ez baromi jó így elsőre.
Küldetésekért kaptam uzsidobozt, eddig mindegyikben volt 1-1 jobb dweller.
-
parandroid
félisten
Mindenkinek, aki a játék elején küzd az első erőforrásokért: ahogy észrevettem, 10% alá nem megy az emberkék egészsége, tehát nem ez van, csúnyán néz ki, ráadásul nyafognak folyton, de szépen lassan gyűlik a kupak, és lehet előre jutni. Képességekkel annyit tudsz tenni, hogy próbálod azokat a delikvenseket a megfelelő helyre pakolni, akiknek legalább kettes, szerencsés esetben hármas az adott képessége. Később az újabb szobákkal lehet majd fejleszteni őket. Addig is szép lassan lépegetnek szintet, ettől is egyre hatékonyabbak lesznek.
Nők akkor sem szülnek meg, ha nincs több férőhey a bunkerben, ilyenkor maradnak terhesek, erre is tessék figyelni!
Uzsidobozból eshet egy-egy ritka követő, az nagy mák, mert egyrészt jól fel vannak szerelve, másrészt magasak a képességeik. Én azt javaslom, ha ilyet kaptok, küldjétek ki őket a vadonba, szerezzenek minél több (akár teljesen alap) fegyvert és ruhát, az elején minden darab nagy segítség, akár fosztogatók, akár sugárcsótányok ellen.
p
-
Janaboy
veterán
Ajánlott úgy építeni a bunkert, hogy középen 2 két szélen 3-as méretű és a kettesek szélén menjenek lefelé a liftek! Érdemes szintenként beépíteni, mert a lift építése egyre drágább lesz! Továbbá figyelni kell arra, hogy az adott ember képessége az adott munkára való legyen! Így hatékonyabban, gyorsabban termel!
Ruhákkal lehet ezeket az értékeket növelni! -
Ver'alor
tag
Heh, próbáltátok jobbra, balrs donteni a telefont? Lehet nézelődni. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de az ilyen apróságoktól lesz igen minőségi egy játék. (Ami manapság ritka, pláne a telefonos piacon)
Janaboy:
Köszi! -
freeknight
őstag
Sziasztok!
Én is megkezdtem a játékot, igazából egy kérdésem lenne: nagyon kevés a vizem, egyszerűen nincsen egy normális perceptionnel megáldott ember, úgyhogy a szomjhalál fenyeget mindenkit. A SPECIAL képességek nem fejlődnek? Mert eddig nekem nem úgy tűnik.
-
Ver'alor
tag
válasz
Chuzzlee803 #75 üzenetére
Hát nem vagyok nagy Falloutos, így lehet, hogy ez egy elég elég buta kérdés lesz, de mi az a RadAway
-
Yayoh
aktív tag
A szobákat utólag nem lehet rendezgetni ? Meg az első vaultom-nál ilyen csótányok törtek fel , olyankor mit kell csinálni ?
-
válasz
Chuzzlee803 #75 üzenetére
nekem is az a vault számom...
-
Nissifer
tag
Srácok! Nálunk a Teller Ede Szakközépiskolában Fallout 4 játékot lehet nyerni. A diákönkormányzatban nagy Fallout rajongók vagyunk. Mivel iskolánk névadója a "hidrogénbomba atyja", ezért frankón írtunk Todd Howard-nak, hogy tegyen bele a játékba Teller Edére valamiféle hivatkozást. Természetesen a Bethesdánál kézbesítés helyett nagy ívben kukába iktatták a leveleinket, pedig hidrogénbomba nélkül nem lehetett volna világégés, és ott szuttyoghatnánk a modern Bostonban wasteland, ghoul-ok, deathclaw-ok meg mindenféle mutánsok nélkül. Hálátlan egy banda, phfej!
A lényeg kint van a facebook oldalunkon. Ha nyerni akarsz klikk ide!
-
Ver'alor
tag
válasz
parandroid #70 üzenetére
Köszönöm a választ!
Akkor ha 80% körül marad a boldogság, akkor az nem is akkora baj? -
gergom91
tag
Nekem is nagyon tetszik a játék, a kérdésem az lenne hogy mikor babáznak le a nők?
Az összes nő terhes, de csak ennyi.
-
Chuzzlee803
aktív tag
Help
Ugye játszogattam, nyitottam egy 666-os vaultot, egész szépen haladgattam. Egyszer azonban egyre kevesebb víz lett, és egy kósza rush-t nyomtam rajta. Amilyen az én szerencsém, bogarak jöttek fel, és sugárzás. Azóta mindenki 10%-os "boldogságon" van, és a szövegük is erre vonatkozik. (Az egy kéz, ami a hasamből nő kifele? A bőröm lassan világítani kezd! stb.)
RadAway termszétesen a fasorban. Mit tudok tenni? Nagyon az elején vagyok, összesen 12 lakos. Ez lett volna a tanulópénz? -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
parandroid #72 üzenetére
Jár a pacsi a "sugárszennyeződés" szó használatáért!
-
felixo
őstag
válasz
parandroid #72 üzenetére
Okés ... igazad van.
-
parandroid
félisten
Nem értem a kérdést. Töltsd fel őket? Ha az egészség-jelző csík elindult lefelé, azt stimpakkal tudod feltölteni, ha jobbról elindult a sugárszennyeződést jelző csík, ahhoz radaway kell. Egyébként ha elég kaja és víz van, akkor egyik csíkkal sem kell foglalkoznod. Nyilván elsőre nem egyszerű átlátni, hogy mi mit befolyásol, ezért javasoltam, hogy bohóckodj egy-két napig egy próbabunkerrel, utána kezdd elölről az egészet a meglévő tapasztalat birtokában.
p
-
felixo
őstag
válasz
parandroid #70 üzenetére
Nem vagyok lusta, csak nem sokat tudok angolul.
Mit lehet csinálni, ha nagyon kimerültek az emberek ? -
parandroid
félisten
Először is: remek játék, kb egy hónapja tolom, van pár idegesítő aprósága, de alaőpvetően nem zavaróak. Jellemző módon a legnagyobb problémám, hogy néha nem bírom megfogni a kis figurát, akit szeretnék, pedig időnként fontos lenne gyorsan reagálni dolgokra. Ráadásul elképzelhetőnek tartom, hogy másik, illetve nagyobb kijelzőn ez elő sem jön. 5s-en játszom, teljesen tökéletesen működik, pedig közel 150 kis figura tolja az ipart 15 szinten, szóval alaposan kiépültem már.
felixo #61: "Egy csomót olvastam utána, de nem igazán vágom még ezt az egészet. 4-en kint várakoznak, de nem tudom őket betenni sehova, mert minden tele van. Capsom meg nincs elég fejleszteni."
Nem utánaolvasni kell, hanem elolvasni, mit ír ki a hibaüzenet (vagy tooltip). Nincs elég helyed a bunkerben, építs még lakószobákat, ha nincs hozzá lég kupak, gyűjts még.
Ver'alor #62: "Heló, utólag nem lehet átrendezni a dolgokat?"
Lebonthatod pár kupakért a már megépített szobát, de nem érdemes.
"A rusk-nsk mi értelme van, mert nekem mindíg felgyullad tőle a szoba..."
Nem kell kivárnod, amíg magától megtermelődik a nyersanyag, hanem kicsit kapkodni kezdenek a dolgozók. Amikor rákattintasz, ott van a lehetséges hibaszázalék, nyilván minél magasabb, annál valószjnűbb, jhogy elszabják a kis lelkes munkatársak.
"Van valami értelme az emberek boldogságának? Úgy értem, hogy nekem csak 86%, pedig mégis mindenki a neki legmegfelelőbb szobában dolgozik."
Ó, az élet nagy krédései. Türelem, nem megy az olyan gyorsan, a bunker egészének tökéletesen kell működnie, hogy az általános hangulat 90% fölé menjen. Egy-egy lakó ettől még simán lehet 100%-os, ha minden nyersanyaghoz elegendő mennyiségben hozzáfér, és a képességeinek megfelelő helyen dolgozik, valamint nem éri szerencsétlenség hosszú ideig. Vagy ha összejön egy helyes pasival/csajjal.
csabsz13 #63: "hát ha nagyon gonosz vagy, akkor küldj el 1-2 nem annyira hasznos egyedet egy kicsit sétálni és tedd be a helyükre az újakat.
vagy ezt nem lehet?"
Nem lehet, attól még, hogy kiküldöd, még a te lakóid (dweller), ha meghalnak, akkor is max feltámasztod őket pár kupakért.
Rula #64: "Egy olyan kérdésem van, hogy éjszaka mi történik? Nem lesz abból gond, hogy kifogynak az élelemből, a vízből és az energiából? Illetve olyankor is támadnak a banditák?"
Nem para, ha nem vagy bejelentkezve a játékba, erőteljesen lelassulva fogynak a nyersanyagok. Én naponta 3-4 alkalommal nézek rá, sosincs belőle gond. Másrészt minél több vonatkozó szobát építesz, annál több nyersanyagot tudsz előre bespájzolni.
felixo #65: "Stimpak mire jó?"
Neked le vannak tiltva a játékban a tooltipek, vagy csak olvasásallergiád van? Mondjuk akkor én is hibá írok itten szövegfalat... Ezzel gyógyítod a lakókat.
Vikthor #66: "hogy lehet eladni radaway-t meg stimpackot?"
Nem lehet.
felixo #67: "Valaki, aki nagyon képben van, csinálhatna egy jó kis leírást a játék használatához.
Hálám örökké üldözné."Első körben tessék átfutni a beépített helpet, gyakorlatilag minden benne van, ami szükséges, 22 vázlatos oldal. Amúgy a betöltésnél megjelenő tippek egy hét alatt gyakorlatilag szinte mindenre megtanítanak, amire magadtól nem jössz rá.
És a végére egy általános tipp: érdemes az elején csak bohóckodni vele, és amikor már érted, hogy mi hogyan működik, akkor csinálni egy új bunkert, sok bosszúságtól megkímélheted magad.
p
-
felixo
őstag
Valaki, aki nagyon képben van, csinálhatna egy jó kis leírást a játék használatához.
Hálám örökké üldözné. -
hogy lehet eladni radaway-t meg stimpackot?
-
felixo
őstag
Stimpak mire jó ?
-
Rula
tag
Egy olyan kérdésem van, hogy éjszaka mi történik? Nem lesz abból gond, hogy kifogynak az élelemből, a vízből és az energiából? Illetve olyankor is támadnak a banditák?
-
Ver'alor
tag
Heló, utólag nem lehet átrendezni a dolgokat? A rusk-nsk mi értelme van, mert nekem mindíg felgyullad tőle a szoba... :/ Van valami értelme az emberek boldogságának? Úgy értem, hogy nekem csak 86%, pedig mégis mindenki a neki legmegfelelőbb szobában dolgozik.
-
felixo
őstag
Egy csomót olvastam utána, de nem igazán vágom még ezt az egészet. 4-en kint várakoznak, de nem tudom őket betenni sehova, mert minden tele van. Capsom meg nincs elég fejleszteni.
-
csabsz13
aktív tag
pc-s browserben nyomtam rá a telepítésre (kiválasztottam az eszközt hozzá), de még semmi
a telón nem is találta amúgy meg a google play-bennálatok minden simán ment és már fut is android eszközön?
-
felixo
őstag
Gondolom nincs felhőbe mentés !?
-
csabsz13
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
gp A legújabb Fallout játék mobilra készült, és az atombunkerek működésének és lakóinak menedzsmentje legalább annyira komoly kihívás, mint kellemes kikapcsolódás.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Kingston KC2000 500GB M.2 PCIe (SKC2000M8/500G)
- Nagyon különleges Lenovo laptop!! (i7, HD4600 + Nvidia GT755M + GT755M, SSD, cserélhető VGA, SLI!!)
- Videokártya Hűtés Segéd 92 - 120 mm Ventikhez / 3070 3080 3090 4070 4080 4090 Ti Super / AMD-hez is!
- 9700x februári vásárlás,foxpost az árban
- Gran Turismo 7 - PS4
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest