- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
pandion
tag
válasz
csabsz13 #947 üzenetére
Nekem határozottan belassult. Nem nőtt a pouláció, viszont 5-10 perc játékután használhatatlan lassú lesz. Lehet, hogy betelik a memória (1 Gb) vagy nemtudom, de ez korábban nem volt így. Néha már belépés pillanatában lassú és gyakorlatilag használhatatlan, még a kilépés is vagy 1 percig tart. Volt már olyan, hogy pont akkor jöttek DC-k, és szépen végigmentek az egész vaulton mire újra be tudtam lépni... Ez így nagyon el tudja venni a kedvem az egésztől!
-
parandroid
félisten
válasz
csabsz13 #880 üzenetére
Amikor elérem a 999.999-et, akkor már poénból rendezgetem át a szobákat, megszabadulok egy hydroponicstól pl és építek egy nuka cola plantet, vagy ilyesmi, olyankor kicsit lemegy, de másnapra feltöltik megint. Megfelelő számú és képességű emberkénél már abszolut nem probléma. Ráadásul a fullos special-os emberkék közül most éppen 17 van kint körülnézni, mert még mindig ez a leggyorsabb módja a felszintezésüknek, ők is 15-20k kupakkal szoktak visszajönni - egyebek mellett.
p
-
parandroid
félisten
Először is: remek játék, kb egy hónapja tolom, van pár idegesítő aprósága, de alaőpvetően nem zavaróak. Jellemző módon a legnagyobb problémám, hogy néha nem bírom megfogni a kis figurát, akit szeretnék, pedig időnként fontos lenne gyorsan reagálni dolgokra. Ráadásul elképzelhetőnek tartom, hogy másik, illetve nagyobb kijelzőn ez elő sem jön. 5s-en játszom, teljesen tökéletesen működik, pedig közel 150 kis figura tolja az ipart 15 szinten, szóval alaposan kiépültem már.
felixo #61: "Egy csomót olvastam utána, de nem igazán vágom még ezt az egészet. 4-en kint várakoznak, de nem tudom őket betenni sehova, mert minden tele van. Capsom meg nincs elég fejleszteni."
Nem utánaolvasni kell, hanem elolvasni, mit ír ki a hibaüzenet (vagy tooltip). Nincs elég helyed a bunkerben, építs még lakószobákat, ha nincs hozzá lég kupak, gyűjts még.
Ver'alor #62: "Heló, utólag nem lehet átrendezni a dolgokat?"
Lebonthatod pár kupakért a már megépített szobát, de nem érdemes.
"A rusk-nsk mi értelme van, mert nekem mindíg felgyullad tőle a szoba..."
Nem kell kivárnod, amíg magától megtermelődik a nyersanyag, hanem kicsit kapkodni kezdenek a dolgozók. Amikor rákattintasz, ott van a lehetséges hibaszázalék, nyilván minél magasabb, annál valószjnűbb, jhogy elszabják a kis lelkes munkatársak.
"Van valami értelme az emberek boldogságának? Úgy értem, hogy nekem csak 86%, pedig mégis mindenki a neki legmegfelelőbb szobában dolgozik."
Ó, az élet nagy krédései. Türelem, nem megy az olyan gyorsan, a bunker egészének tökéletesen kell működnie, hogy az általános hangulat 90% fölé menjen. Egy-egy lakó ettől még simán lehet 100%-os, ha minden nyersanyaghoz elegendő mennyiségben hozzáfér, és a képességeinek megfelelő helyen dolgozik, valamint nem éri szerencsétlenség hosszú ideig. Vagy ha összejön egy helyes pasival/csajjal.
csabsz13 #63: "hát ha nagyon gonosz vagy, akkor küldj el 1-2 nem annyira hasznos egyedet egy kicsit sétálni és tedd be a helyükre az újakat.
vagy ezt nem lehet?"
Nem lehet, attól még, hogy kiküldöd, még a te lakóid (dweller), ha meghalnak, akkor is max feltámasztod őket pár kupakért.
Rula #64: "Egy olyan kérdésem van, hogy éjszaka mi történik? Nem lesz abból gond, hogy kifogynak az élelemből, a vízből és az energiából? Illetve olyankor is támadnak a banditák?"
Nem para, ha nem vagy bejelentkezve a játékba, erőteljesen lelassulva fogynak a nyersanyagok. Én naponta 3-4 alkalommal nézek rá, sosincs belőle gond. Másrészt minél több vonatkozó szobát építesz, annál több nyersanyagot tudsz előre bespájzolni.
felixo #65: "Stimpak mire jó?"
Neked le vannak tiltva a játékban a tooltipek, vagy csak olvasásallergiád van? Mondjuk akkor én is hibá írok itten szövegfalat... Ezzel gyógyítod a lakókat.
Vikthor #66: "hogy lehet eladni radaway-t meg stimpackot?"
Nem lehet.
felixo #67: "Valaki, aki nagyon képben van, csinálhatna egy jó kis leírást a játék használatához.
Hálám örökké üldözné."Első körben tessék átfutni a beépített helpet, gyakorlatilag minden benne van, ami szükséges, 22 vázlatos oldal. Amúgy a betöltésnél megjelenő tippek egy hét alatt gyakorlatilag szinte mindenre megtanítanak, amire magadtól nem jössz rá.
És a végére egy általános tipp: érdemes az elején csak bohóckodni vele, és amikor már érted, hogy mi hogyan működik, akkor csinálni egy új bunkert, sok bosszúságtól megkímélheted magad.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged