- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Canon EOS DSLR topic
- ASUS notebook topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen TV-t vegyek?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
catroot
veterán
Na most valami nem ok az app-al, mert webes felületen chat-elek és folyamatosan kapom meg telefonra is az üzeneteket, hiába olvasom el egyből...
-
catroot
veterán
válasz
varga.balazs #37 üzenetére
Milyen akkujelző?
-
catroot
veterán
válasz
varga.balazs #33 üzenetére
A legelső telepítés után tuti, hogy volt. (Az FB felirat alatt ki is írja, hogy "For Windows Phone") Azóta viszont nincs.
Mondom, lehet, hogy akkor van csak, amikor belépsz a legelső alkalommal és betölti a fiókod.
-
catroot
veterán
Az feltűnt valakinek, hogy az app indításakor már nincs az FB felirat alatt semmi szöveg és töltést jelző csík? Az elején még ott volt (a 2.2-nél is ez volt), aztán pedig eltűnt.
Nem zavar, csak fura. De az is lehet, hogy az első indításnál van ott csak.
-
Apika
addikt
Ez hiányzott a boldogságomhoz...
-
varga.balazs
aktív tag
Nekem már csak 1 hiányzik, hogy nem lehet állítani a színt sötétre, mint pl a twitter alkalmazásnál. Az egy jó lenne pl Omnia 7-re(legalábbis úgy tudom, hogy a világosabb háttér jobban eszi az akksit). Egyébként viszont tényleg sokkal jobb lett.
Amúgy az Android/iOS-os kliens az nem a touch.facebook.com(ami pár napja be se jön)? -
NGA
addikt
Hogy tudok más facebook oldalára/lapjára képet felrakni?
-
Polllen
nagyúr
Azt mondjuk nem tudom, hogy miért kell telepítés után újra belépni...
-
breakbot
csendes tag
Egyre szimpatikusabb a wp
-
blex
senior tag
ha már a 2.3-asról szól a cikk, lehetett volna arról képeket berakni
viszont örülök, hogy végre kevésbé laggol. én kb heti egyszer használom; ezt most már végre megtehetem masszív szitkozódás nélkül is
-
zooole
senior tag
Szép ezzel a WP stílussal. Örülnék, ha droidon kiirtanák a bugokat.
-
Ricsike93
csendes tag
De ha nem akarok sehova "csekkolni" akkor nem tudom megoldani
De igen... meg engem zavart h nem tudom megnézni a lájkolók listáját, mert kiírok valamit pl. lájkolják 34-en akkor csak az utolsó kettőt nevét fogom látni, és azért megnézném a lájkolók nevét. Ezek tudom csak apróságok, de azért na!!!
-
Ricsike93
csendes tag
Nekem az előzőhöz képest nagyon bejön!!! Az előzőt annyira rühelltem h inkább nem is használtam telefonról a Facebook-ot!!! (pedig aztán nyomom rendesen
)
Az újíatások tetszenek, az üzenet kezelés az még mindig ahogy elöttem említették nagyon tré. Ha állapotot írok ki abban nem tudok személy megjelölni vagy h csak simán h vele vagyok, pedig én szeretem ezt a kis funkcióját, ugy 2 perce nyomkodom, most frissítettem a kliensemet, de minden esetre jobb mint volt, ez is haladás, örüljünk h jobb lett én azt mondom -
Dunbar
senior tag
90% úgyis az integráltat használom, 10%-ra meg m.facebook.com, szvsz. felesleges a külön kliens.
-
Integra
titán
az androidos kilensnél csak jobb lehet...
-
TomDenem
csendes tag
...
-
btudos
nagyúr
válasz
enginev3.0 #9 üzenetére
Az üzenetes rész pont nem, persze lehet rajta chatelni, de ha valaki nincs online, és írnál neki, már cseszheted, marad az app, aminek az üzenetkezelés része elég gázos... Vagy tudod hogy kinek mit írtál utoljára, vagy mindig átadod az utolsó szó jogát... Ez így nem mondom hogy használhatatlan, de a legkevésbé sem user friendly....
-
Davey7
senior tag
-
Maateeo
aktív tag
Tényleg jobb lett, átláthatóbb az egész. Az üzenetkezelés még mindig fájó pont számomra, mert általában én szoktam később elköszönni a partnereimtől. Ezt kéne kijavítani, és tökéletes lenne
-
btudos
nagyúr
Az integralt Facebookbol hianyzik a csoportkezeles es az uzenetkezeles is csak online feleknel jatszik, ezekhez kell a kliens, de meg mindig nem mutatja rendesen az uzeneteknel, hogy kivel kommunikalsz, ha te irtal utoljara :/egyebkent gyorsabb es jobban hasznalhato
-
enginev3.0
félisten
WP7-ben alapból jobb kb az FB integrálás (program nélkül), mint androidon magával a hivatalos fb programmal
Androidból nagyon hiányzik nekem ez a rész, wp7-ben remekül megoldották
-
ede006
csendes tag
WP7-en hogy kell frissíteni egy appot(jelen esetben pl ezt)? Vagy csak akkor lehet ha a marketplace felajánlja?
-
fffeco
tag
nem így néz ki már
-
Davey7
senior tag
Hasznalhatobb mint a korabii kliens. Viszont az uzenet kezeles meg mindig nem az igazi... azt kene mar faszaul megoldani es nem lenne gond.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Új funkciókkal és számos apró hibajavítással érkezik a Microsoft telefonos platformjára szánt új Facebook kliens.
- Vicces képek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Autós topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Fotók, videók mobillal
- Diablo IV
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest