Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #31 üzenetére
"a 2 nem jött ki PC-re"
Nyilván 360-ra értettem
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #29 üzenetére
A portolástól függ, de a Lionhead azért eddig elég színvonalas portokat dobott piacra, igaz, nem épp mostanság. Viszont a kettő is elég csúnya sebesség-problémákkal küszködött, holott ezt a látvány nem igazolja, és ez a vidi sem meggyőző, a kiadásig már csak fél év van kb, a pre-alpha cuccok néznek így ki.
-
bartucc
addikt
válasz
Sirandrish #25 üzenetére
Elsőnek azt hittem direkt van belassítva, de nem
-
Sirandrish
legenda
Nekem bejön, viszont tényleg elég lassssuuuu a mozgás néha..remélem azért PC-n ezzel nem lesz probléma..
-
Habraki
csendes tag
az első nagyon klassz, igazi mese. tök szerethető vilag. Aki nem jatszotta ne fikazza. halizzatok ytbon ost-t
-
Archanon
őstag
Hát, a videó valóban gyengécske, de reméljük maga a játék sokkal hangulatosabb lesz, egy jó történettel. [Azért egy ilyen harcrendszerű - vagy legalábbis hasonló - mmo gamet el tudnék képzelni.]
Első résszel játszottam, 2. nekem szintén kimaradt [lévén, hogy nincs konzolom], bár szerintem annyira rossz nem lehet... -
bartucc
addikt
Gyengécske, gyengécske, de nekem tetszene, ha karddal is lehetne kombózni kicsit. (nem kell túl sokat, csak kis lehetőség arra is legyen)
-
törölt tag
"Lehet ellenkezni vele, de szerintem ebbe az akció-rpg keretbe nekem simán belefér."
Nekem nem, ha ilyen lesz már alapból felejtős, vagy legalábbis demó után eldöntős..
"Tipikusan az a játék, amit vagy szeretsz vagy utálsz"
Fura, az elsőt szeretem, a második meg egyik se
Annyira jó lehetett volna és a beígértek alapján akkora csalódás lett, egy idő után pedig monoton is. Kár érte, a főszál egész jó lett, de minden más közepes...
-
Jander
senior tag
Szerintem az egyik legjobb szerepjáték sorozat, érdemes kipróbálni. Tipikusan az a játék, amit vagy szeretsz vagy utálsz, mint ahogy Molinó legtöbb játéka... Spec én szeretem azokat az értékeket amiket el akartak érni a játékkal, megfogott a hangulat, a sztori stb. Lenne még mit javítani / változtatni persze ilyen mindig van, de ha van rá lehetőséged próbáld ki, hátha beszippant!
-
Ettől csak én nem estem hanyatt?
(igaz nekem kimarad az első 2 rész) -
g4mer
senior tag
WoW
-
Jander
senior tag
Pedig simán esélyes az 'öngyógyulás'! Lehet ellenkezni vele, de szerintem ebbe az akció-rpg keretbe nekem simán belefér. Mindkét részt imádtam eddig, és a videó megnézése után rögtön jött az ötlet, hogy előveszem újrajátszásra mondjuk a 2. részt!
(A végén nekem is tök öreg őszhajú csókám lett, nagyon mókás volt!)
-
törölt tag
Ez egy rpg, úgyhogy kétlem, hogy csak úgy magától felgyógyulna. Valszeg bevörösödik a kép, félrevonulás és híling pósön vagy valami gyógyító varázslat - de talán ilyen nem volt a Fablekben, nem igazán emlékszem. Jobban félek inkább attól, hogy megint annyira unalmas lesz mint a második rész volt.
-
elithun
őstag
Akkor ilyen CoD-os "befedi a vér a képernyőt" féle sebződés lesz ami "elmúlik".
-
Fable 1 abszolute nyerő 2 vel probálkoztam addig jutottam míg nem kerül a föhős börtönbe. (úgy látszik ezt minden részbe , eljátszák) Valahogy unalmas a 2 elvesztette nálam a varázsát ha a 3 is ilyen lesz mint a kettő.... akkor skippelve lesz....
Fable egyben ha végig vittétek hány éves volt a főhös a legvégén nálam 65 azt hiszem .(De izmos 65
)
-
törölt tag
ez eddig elég gyenge eresztés, szinte tökre olyan, mint a 2, csak hud nélkül, meg kevesebb fps-el.
remélem nem ilyen lesz a végleges verzió.
-
törölt tag
öm, a framerate néha durván leesik, a 2-ben is iszonyat zavaró tudott lenni, remélem javítanak rajta (biztos ezért nem láttunk semmi gameplayt az e3-on).
-
Gude
senior tag
Filmszerű élmény.Kíváncsi leszek
-
Def26
félisten
A harcrendszer nem változott. Viszont arra rájöttem most, hogy zavarni fog az életerő csík hiánya.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Egy gameplay videó jelent meg a Fable 3-ból, amiben egy farkashordát küldünk át a másvilágra.
- Ps 5 Slim digital hibátlan dobozos 2026.09.20. gyártói jótállás
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó Új Steam Deck OLED 512GB, 2 év jótállásal
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest