- Acer notebook topic
- OLED monitor topik
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- XMLTV EPG letöltő progi
- TCL LCD és LED TV-k
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Az ionnal az lehet a gond, már nem nekünk vevőknek, hanem pl. intelnek, és persze másoknak is, hogy nem csak egy kategóriát üt ki a ringből, hanem rögtön legalább kettőt.
Szerintem legalábbis épeszű felhasználó ezután nem választana mirage3, vagy régi intel chipet, ami amúgy is 6543 éves, és ezeken kívűl, még veszélyezteti a legalsó szegmensben található asztali pc-ket is. Amik ha alig tudnak többet, vagy talán éppen annyit, megintcsak senki nem fogja venni.
Az álombéli magatartás az lenne, hogy ezektől a "lejárt idejű" termékektől gyorsan megszabadulnának, és utat engednének az ionnak, vagy ha jön jobb, akkor annak.
Persze míg egyesek a ratyi chipsetjükkel sokkal olcsóbban adnak egy központ egységet, ez valóban csak álom.
A szemüveges mellékhatás milyen volt?
Pont a minap néztem otthon papírszemüveggel egy filmet, és borzasztóan zavart az oldalról beszűrődő fény, ezért próbáltam valahogy takarni a rést a búrám, és a szemüveg között.
Ilyesmi hatás volt Nállad is?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest