Új hozzászólás Aktív témák
-
Crafter32
őstag
Most kapott a nagymamám egy Evolveo "buta" telefont. Én elleneztem, hogy lecseréljük a Nokia 100-at, de nem látta már a kijelzőt. Billentyűzet is "apró" volt számára talán. Nah erre jön a mami mobil nagy kijelzővel, de atom nagy pixeles (én sem látom rendesen) és nagy nyomógombbal. Az persze csak hab a tortán, hogy olyan a telefon, mint a Motorola Timeportom volt anno: Nem tudja az ember kicsoda keresi ha csak fejből nem vágja a telefonszámát, mert a telefonkönyvből a nevet nem rendeli hozzá a bejövő híváshoz.
Így az első kérdés: - Halló, ki vagy?Az ilyen telefonok nemhogy plecsnit nem érdemelnek, hanem inkább egy különösen nem ajánlott fekete pontot.
A tesztben lévő készülék is ugyanaz a helyzet. Hívás gombok lenne az alapvető dolog és még sorolható...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Elektromos cigaretta 🔞
- OLED monitor topik
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest