Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hobby elektronika
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Fujifilm X
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Próféta
tag
Nem ugyanahhoz.
Mondjuk, ez még így sem túl biztató.
Nem tudok más gyártónak meghibásodási statisztikáját, de akkor sem szívesen vennék meg olyan terméket, aminek macerás a gariztatása, ha egyébként kisebb a valószínűsége a meghibásodásnak. Mert ugye akinek elromlik, annak a meghibásodási arány 100%.
Én meg vagyok elégedve a Samu prémium cuccok használati értékével. Történt ugyan meghibásodás, de olyan gyorsan megjavították, és ez nekem olyan kis fáradságomba került, hogy ez nem okozott nekem gondot.
-
Próféta
tag
Gondolom neked rossz tapasztalatod van, ezért írok, hogy legyen itt egy jó is.
Nekem eddig kétszer volt dolgom a Samu szervizzel. Leadtam interneten a hibát, telefonon egyeztettek velem, 2-4 napon belül házhoz jöttek, a szervizes helyben megcsinálta, végig udvarias volt, válaszolt a kérdéseimre, a végén adott ajándék képernyővédő fóliát és elment. Én nagyon meg voltam velük elégedve. -
edward2
addikt
Ne legyen igazam de gondolom chromebook 2 nem lesz itt kapható.
-
ng0ofy
KORREKTOR
Az a bajunk, hogy Markabolt és szerviz helyett adtak neki valami értelmetlen nevet, korbevonjak csillogassal és bájjal - viszont aki mar tapasztalta tudja, hogy mi van a duma mögött. Csapnivaló garanciális ügyintézés, általában direkt ostoba alkamazottak, akik ha normálisak is kénytelenek a céges szabályok miatt hülyének tűnni
stb.
Hívják csak szépen boltnak meg szerviznek -
Akula
őstag
Gondolom sokkal drágább lesz itt vásárolni, mint egy webshopból
-
lalakov
senior tag
elefant, van az üzletnek saját honlapja? Esetleg egy nyitvatartást be tudnál írni?
-
adam770
csendes tag
válasz
LurkerSheik #16 üzenetére
LurkerSheik,
Hoszútávon számolnak velünk, mint piaccal, ahol a szemetüket eladhatják, Egyébként 3 havonta cserélik a munkaerőt, legalábbis ezt olvastam a tvgyár bezárásuk kapcsán, hogy könyű volt megvállni az emberektől, mert a legtöbbet rabszolgakölcsönzőn vették fel vagy próbaidőre. ők így számolnak hosszú távra
-
Ez nem problema, hogy nyilt egy ilyen, latszik, hogy szamolnak velunk hosszutavon.
Appleosodni nem fog, nekem a keprol egy telenor uzlet ugrott be, samsugeknal a kreativitasbol hiany van nehany eve.
Lattam a torokorszagi apple storet.
Na az gyonyoru hely lett! -
Habugi
addikt
válasz
Lolka Bolka #14 üzenetére
Ez qrvajó!!
A nicked/avatarod/linked triója felért egy gyomorszájassal.
-
Lolka Bolka
aktív tag
-
meci77
tag
Nem baj ha nyílik ilyen üzlet, remélem nem fáj senkinek... Igen ez egy reklám
, de legalább az érdeklődési körömet (és nyilván másét is) tekintve pozitív hír. Akinek savanyú a szőlő, nem kell a hírre ránézni, lapozni kell...
-
Drughi
addikt
Galaxy s6 és a sor a Nyugatiig fog állni
-
edward2
addikt
-
kpal
nagyúr
Akkor gyorsabban intézika gari problémákat is ?,
-
halkow
őstag
kezd egyre jobban Apple-s edni ez az egész
-
Watchdog
aktív tag
Smart & Prémium Megoldás Központ - ez ómagyarul egy szerviz + mintabolt?
-
A fenti kisszervíz asztalainak összeszerelésében én is részt vettem. Szerintem rettenetesen kicsi az a hely egy normális szervíznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Hobby elektronika
- Milyen széket vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest