Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPad topik
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD FX
- OLED TV topic
- Computex 2025: Háznézőben a Chieftec-nél
Új hozzászólás Aktív témák
-
MongolZ
addikt
Maga a számítógépes tanulmányi rendszer óriási ötlet. Aki járt iskolába előtte, az tudja, hogy miről beszélek. Abszolút egyetértek azzal, hogy ezt ki szeretnék terjeszteni a középiskolákra, sőt, akár az általános iskolákra. Sok helyen már így is működik az egész: van egy szülők felé publikus "ellenőrző", látják, hogy mikor milyen tananyagot adtak le / fognak leadni, akár a házi feladat is azon keresztül történik.
Na, most az, hogy az eddigi 2-ből miért lesz 1... Passz. De az is jó kérdés, hogy egy ilyen kicsi országban minek 2?
-
MongolZ
addikt
Szerintem meg a felhasználókkal (tanárok, TO, stb.) van a baj.
Nekünk megváltás volt, hogy nem kell a 8:00-tól kezdődő vizsgafelvételre 6:00-tól az ajtóban ülni, hogy legyen még hely, meg mindenhova sárga csekkel és aláírt papírokkal mászkálni, meg napokat elb*szni azzal, hogy körberohangáljunk tárgyfelvétellel, a nap végén meg rájöjjünk, hogy 2 tanár nincs is bent... úgyhogy lehet folytatni másnap.Biztos vagyok benne, hogy ha normálisak lennének a felhasználók, nem lenne túl sok baj a rendszerrel. Ha 10 éve sikerült megoldani, akkor most is.
-
MongolZ
addikt
válasz
#06658560 #24 üzenetére
Ezt tartom én is, mi is viszonylag elégedettek voltunk vele. A probléma többsége a tanái/TO hiányosságokból eredt. Ha valamit nem tudtak beállítani, akkor azt mondták, hogy "sz*r a rendszer". Ehhez képest mi gyönyörűen tudtuk használni.
Lehet, hogy egyszerűen csak arról van szó, hogy most egy olyan generáció tanul, ami mindenhez segítséget vár?
De egyébként tényleg nem értem, hogy ha ~10 évvel ezelőtt működött rendesen, akkor most miért nem???
(#37) Crytec210: Most akkor a rendszerrel, vagy a felhasználókkal (tanárok) van a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- PlayStation 5
- Path of Exile (ARPG)
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 49mm Újszerű/2025.11.18.Apple Gar./Akku 100%/p4269
- Lenovo 8-9. Gen. i3-i5-i7 CPU / 8-16 GB DDR4 / 256-512 GB SSD / Win 11 + 1 év Garancia + Számla!
- Microsoft Xbox Series X 1TB + Diablo IV (BONTATLAN)
- Bravo 15 C7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Alkatrészek eladók!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest