- Milyen monitort vegyek?
- Fujifilm X
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sh1n0b1
csendes tag
válasz
loszerafin #76 üzenetére
Viszont akkor inkább most kapják el, 10 évesen még nem büntethető, ha meg olyan, később is megcsinálja!
-
sh1n0b1
csendes tag
válasz
Vizibirka #53 üzenetére
Azért ez szerintem így meredek, de lehtséges.. én csak annyit hallottam, hogy pl az OTP Bank az összes adatát memóriákban igyekszik ntárolni, és csak nap végén menti le az adatokat merevlemezekre. Több okból: gyorsabb tranzakciók, nincs töredezés, ha feltörik, nincs adat a lemezeken, memóriákat meg nehéz áthook-olni... de majd jön vmi okos, aztán megmondja, hogy tévedek...
-
sh1n0b1
csendes tag
Tökéletesen!
Szerintem, ha már leírod hogy lehet feltörni, azt is leírhatnád, hogyan védjük le a mai napig széles körben elérhető legmegfelellőbb módszerekkel. Én pl nem kispályáztam, wifi routerem a következőképpen védett (kis paranoia, de ki tudja): MAC szűrés, WPA2+TKIP, jelszó 1x karakter random, portszűrés + szoftveres tűzfal a notin.
-
sh1n0b1
csendes tag
engem a notis társadalom által vezérelt wifi crack érdekelne... wardriverségről irhatnál egy cikket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest