- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Gaming notebook topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simi87
senior tag
1. én 26 évesen eddig 3 hetet dolgoztam a szakmámban, és már kaptam jó pár vidéki ajánlatot is. tehát nem nincs munka, csak büdös maximum. most a munkám a hobbym, és nagyon jól el vagyok vele itthon. ha majd végleg megunom budát is, akkor dobbantok külföldre, nem szeretnék, de ez van.
2. hangoskodnak, igénytelenek a környezetükre. nálunk konkrétan az ajtóm elé hamuznak a gangra. a verés sem volt megoldás, pletykásak. de ismeretlenekről találnak ki olyan dolgokat, hogy a hajad leteszed.
3. ezek a helyek tele vannak sutyerák falubikája prolikkal. verik magukat, kötözködnek, ha meg kapnak egy lángost, csodálkoznak, hogy mi volt az. egész héten májkrémet, meg zacskós levest zabálnak, hogy a hétvégén gusztustalanra igyák magukat.
4. ahha. tehát ő keres 80.000-et, és kap 100.000 lakhatási támogatást. óriási biznisz.
5. mit csinálnak? nem ismernek, de pofáznak a hátad mögött.
pl.: tavaly augusztusban örökbe fogadtam egy kutyust (képek, pár szó a logout-omon.), aki mozgássérült. egy ilyen rohadt állat elkezdte terjeszteni a környéken, hogy mi a párommal verjük a kutyát. tehát azért veszek a kutyának 70.000-ért kocsit, hogy el tudjon előlem menekülni? logika. és ez csak a jéghegy csúcsa. honnan? az ország legputrisabb szegleteiből.neked csak azért válaszoltam, mert normálisan kérdeztél.
-
Simi87
senior tag
nem koptatom az ujjam. ha nem akarjátok érteni, nem is fogjátok. inkább hátradőlök.
-
Simi87
senior tag
válasz
zzoltan2014 #46 üzenetére
nem ez olyan, hogy az ideszakadt, miért kap HAVI 100.000.- lakhatási támogatást egy éven keresztül, az én adómból???
na befejeztem, hoztam Nachos-t, hajrá. -
Simi87
senior tag
nem pesti, vagyok, hanem budai. csak most pesten lakom, még két hétig.
köszönöm a bemutatkozást, erről volt szó. -
Simi87
senior tag
válasz
Stonerice #35 üzenetére
csak pár dolog:
- aki dolgozni akar, az dolgozik bárhol.
- nem nagyon akarnak beolvadni, hozzák a szokásaikat.
- felköltöznek pöstre, és azt hiszik, hogy ettől jobbak, pedig a nagyja ugyanúgy marad olyan, amilyen.
(barátnőm 5 éve költözött fel nográdbú, és teljesen beolvadt, dolgozik, és normálisan él)
- nem lehet elmenni szórakozni, mert már minden hely olyan, mint egy faluvégi disco
- olyan lakhatási támogatásokat kapnak a rafkósabbaak, hogy agyérgörcsöt kapnál, ha tudnád.
- nekem 150.000-ért kell lakást béreljek, hogy olyan helyen élhessek, ahol nincsenek ott. Most költözök el Újlipótvárosból, mert lassan ott tartunk, hogy az ideszakadtak miatt már aludni sem lehet. ha meg belelépek a szájába, ő van felháborodva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest