Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
Megérkezett az első, ami olcsó is.
-
Ren Hoek
veterán
Jah nekem is ez jutott eszembe
Amúgy már csak a mesterséges izomrostokat kell megoldani. Van egy-két jó fejlesztés ilyen téren is. Carbon-nanotube fonatba töltött viasz, fesz alatt... már csináltak egy kis szálból egy minikatapultot.
Illetve ami ígéretes az ugyan csak szén nanocső. Ott tisztán ebből építettek egy struktúrát. Csak átfutottam a cikket, de nem nagyon értem hogy működik elsőre. Ez már anyagtudomány és szilárdtest fizika is. -
front3r
őstag
Metal Gear Solid V The Phantom Pain 😁
-
Romvr
őstag
Talán ez már nincs is olyan hihetetlen messze.
-
hklk
csendes tag
Igen, ilyen már van egy ideje...
https://www.youtube.com/watch?v=AY4rH7NTEVw -
Ren Hoek
veterán
Igazából semmi elvi akadálya nincs ennek. Már régóta építhetőek interfészek, amik egyre fejlettebbek lesznek. Akár egy idejsejt is ingerelhető/elvezethető. Optogenetikával meg még pontosabb hatások válthatóak ki.
Itt az a kérdés, hogy perifériás idegeket ingereltek, (milyen interfésszel), vagy pedig közvetlen a kérget magát. Nekem úgy tűnik - és a cikkben is ez van, hogy sérült gerincvelő miatt közvetlen agyi ingerlést végeztek egy kortikális elektróddal, de hamarosan kiderül ha publikálnak belőle.
-
Dhampir
félisten
-
atike
nagyúr
Az komoly... Az oké, hogy eddig gondolattal lehetett hatni arra, hogy merre mozduljon, fogjon a kar... De hogy gondolati visszajelzés is jöjjön... Wow. Kétirányú kapcsolat...? A japán robotmániával összekapcsolva azért lassan már tényleg durva dolgokra képesek lesznek. Vagy már épp azok, csak még nem kaptak publicitást...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest