Hirdetés
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
Hirdetés: Musical Fidelity m2si
krisz19td
értékelést adott
Downsampling
számára:
Személyesen jött el a termékért, kellemes beszélgetés és zenehallgatás után az üzlet megköttetett. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Downsampling
értékelést adott
krisz19td
számára:
Szuper üzlet, egy szuper eladóval! Minden kilométere megérte annak a közel 500-nak oda-vissza!
Csak őt ajánlom!
Aktív témák
-
Downsampling
senior tag
...amit nagyon köszönök!
Beköltöztek az új helyre és egyelőre még a "lomizott" millió éves, kétfilléres pici Wharfedale "hangfallal" és egész jól szól!
Amúgy az Apple Airplay megoldotta azt, amit az Androidosoknak a BubblePnP: megy a Tidal is akár mobileszköz segítségével (most épp az iPad-ről). A kedvenc rádióm (tudod, Radio Paradise) is megy FLAC-ben (tehát nem 192 kbit MP3-ban).
Rég örültem ennyire egy vásárlás után... már csak egy valamire való hangfal kell...
Ja, és még valami:
Mondtad, hogy amikor hallgattuk a zenéket, neked furcsán magasba húzott a hangkép. Nos, az Audioquest DragonFly RED mobil DAC-ban (ami velem volt) az NA50 DAC-jához hasonló DAC chip van, egy ESS Sabre (csak nem tudom). Ezeknek tényleg van egy picit ilyen hangja, de én pl. évek óta megszüntettem ezt azzal, hogy hatalmas homokkőlapok vannak a hangfalak alatt. És láss csodát, minden kisimult, a magasak, közepek, mélyek a helyükre kerültek, a Sabre DAC-ok kicsit loudness-szes hangképét alaposan selymessé teszik.
Ha gondolod, próbáld ki! Tudok adni kontaktok, aki legyártja és akár postázza is (illetve futárral küldi). Többet hoz a hangképen, mint a kábelek!
A márványlap nekem nagyon nem jött be, az mindent még rosszabb irányba vitt...
Aktív témák
- Hardcore café
- Sorozatok
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest