- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AI-ban gyengébb GeForce RTX 5090D-t kap Kína
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blattida
nagyúr
válasz buvartacsko #12 üzenetére
Jaa, hogy arra gondolsz... az nálam szándékos "játék" a névvel, kicsit olyan, mint a hippolyt-hippodrom esetében...és pontosan ezért hol így, hol úgy írom.
Emprise
Ki itt a nyelvtannáci és ki sértődött meg?
Tudod, a tudatlanság nem mentesít.[ Szerkesztve ]
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
Emprise
tag
válasz buvartacsko #12 üzenetére
Amikor a nyelvtannáci megsértődik
-
blattida
nagyúr
válasz buvartacsko #9 üzenetére
A mondat eleji kisbetűd nagyobb hiba, mint a razor kisbetűs írása...azt szinte mindenki tudja, hogy a razer nagybetűvel írandó (én is tudom, tőled függetlenül), de azt már kevesebben, hogy az úgyhogy a legtöbb esetben egybe írandó, hacsak nem úgy, hogy nem...
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
törölt tag
azért elég meredek kijelentés hogy a 2x12 watt szokatlan teljesítmény😂😂😂 a canton bluetooth hangszórója 60 wattot tud, a denon envaya is akörül, csak azok legalàbb ki is néznek valahogyan
-
blattida
nagyúr
válasz buvartacsko #7 üzenetére
Ezek szerint nem jött át a lényeg: van egy durva nyelvtani hibát tartalmazó nyilvános cikk, amire én felhívtam a figyelmet. Az, hogy én szándékosan nem írtam nagybetűvel a razor-t, ez a fenti tényen semmit sem változtat.
Ám az is jól látszik, hogy nem teszel mást, mint kötözködsz.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
blattida
nagyúr
válasz buvartacsko #4 üzenetére
Látom, hogy a lényeg, Neked, átment. Tehát egy weboldal cikkének címében lévő névelő hiánya nem számít.
Ha meg ezt ennyire komolyan veszed, akkor mondatot ne kezdj kisbetűvel.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
-
blattida
nagyúr
Légyszi, tegyétek be az "a" névelőt a címben a razor elé, mert jelenleg nincs ott és így hibás.
-
Scholes9
nagyúr
"Kicsit" drága lesz
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM