- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Léghűtés topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tdd587
őstag
Pörgös akció volt az, egy pályán csak akkor töltesz el fél óránál többet, ha tényleg nem megy. De ha nem megy, akkor általában 5 perc alatt ledarált az AI. Persze mindez csak a hard fokozatra igaz, az alatt tényleg alig történik valami (a japán kampány mondjuk nekem alig-alig ment hardon, nem álltak kézre az egységek, az épületfelhúzás meg katasztrófa, vagy én vagyok béna és lassú).
-
Hát ha ez úgy lesz RPG, mint ahogy a Red Alert RTS, akkor semmi jóra nem számíthatunk.
-
tdd587
őstag
Tiberiumot szeretnék gyűjtögetni, csúnya mutánsokkal tarkított világban.
A red alert a második rész óta olyan komolytalanra lett véve...
De ha semmi ötletük nincs, akkor mehet a generals 2.
-
plus44
veterán
Nekem a sima, "fapados" nagyon bejött, kissé retro-s, de nagyon ott van.
-
DEJVID
őstag
válasz
Quiksilver #3 üzenetére
RA3 gyűjtői változat
-
BemAnyó
senior tag
D1rect kollégával egyetértve eddig a Generals volt a legjobb, mai napig játszunk vele LAN on, én egy Generals II látnék szívesen
-
.Oldman.
tag
lehet kérni?
C&C Renegade 2 = Fallout 3 klón + (Nézd a hátam RPG * DeuEx beütéssel)Ez kell a népnek!!
-
DEJVID
őstag
Ehhez elvileg kell kapjak egy béta kulcsot
-
Ejj, nem tudom, nekem a Red Alert 3 nem jött be. Eddig simán a Generals a legjobb rész.
Mondjuk a C&C 3 is nagyon jó. Inkább ebbe az irányba szeretnék valami új játékot látni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest