- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gaming notebook topik
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- NVIDIA® driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
attavanti
tag
Segitsetek, egy haverom hozna Amerikabol, de nem tudom eldonteni, hogy a HSDPA az le van kodolva (sim lockos?) az AT&T-re vagy ebben az esetben nem lehet ilyet kerdezni?
-
1010
őstag
kicsit mar gaz a kapmos osszecsuko zar de hat ez van
a magnes biztos draga -
kariad
senior tag
Csak úgy kapkodok a fejemel mennyi ilyet fejlesztenek és dobnak a piacra...

-
^Clown
addikt
Ez igen, ez nem rossz húzás a Dell-től! De egy DVD-írót beletehetnének, a kedvemért

-
Kobaljov
senior tag
A netbook és nettop név az Inteltől van, az XP-s korlátozás pedig valóban MS, de azóta már néhányszor hígult a dolog, pl. jelentettek már be netbookot Vistával is (rögtön tiltakoztak is a teljesítmény miatt ellene) ill. ha jól rémlik az érintőképernyő is mintha tiltva lett volna, de olyan is van már. Pénz beszél az MS-nél is

-
-
twollah
nagyúr
Vegre normalis nagysagu kijelzo.
A tobbi gyarto a nagyobb kijelzot a 3.0as verziokban fogjak bevezetni?
-
Devid_81
félisten
ez szép darab és végre a kijelző is szuper

-
Peat;)
veterán
Nem úgy volt, hogy a kijelző méretet intel szabta meg? 10.x-es vagy 11-es maximumról olvastam asszem.
Egyébként meg [link] notesz pl szimpatikusabb ekkora méretben...hasonló árral..no comment, azért mert netbook van a dobozra írva tényleg megveszik az emberek?
-
Kobaljov
senior tag
A nagymamás-betűméretes dolgot nem egészen értem
(a nettopok az asztali változatai a netbookoknak, akkora monitorral és felbontással amekkorát rákötsz/beállítasz)A házi belüli konkurencia és kannibalizáció valóban probléma lehet, viszont ahogy alakulnak a netbookok eladási és emelkednek az áraik (a full-feature netbookok (10"-esek, bár lehet abba még be sem férne az ODD) eddig sem voltak 60-80K-k, inkább 100-120K+ (még a forintárfolyam gyengélkedése előtt is) akár megérheti a kockázat is (amennyivel csökken az egyik annyival növekedhet a másik házon belül), és valószínű elég lenne ha egy nagyobb gyártó kijönne egy ODD-s netbookal, ha piaci sikere lenne a többiek is kénytelenek lennék követni. Ez akár jó terepe lehetne olyan kisebb cégeknek is, akiknek eddig nem vagy nem nagyon volt belépőszintű (sub)notebookja (ergo nem konkurálnak házon belül).
-
-
simonzé
addikt
válasz
Neil Watts
üzenetére
És a Win95?
-
simonzé
addikt
NAgymamámnak csak akkor admék nettopot ha utálnám. Láttad már ezeken a betűméretet?
A gyártók nem hülyék hogy odaadjanak egy full-featured modernnek számító Atomos gépet DVD íróval 60-80'000-ért, ha ezzel lenulláznák a 100-130'000 Ft-os gépeik piacát. Házon belül nem teremtenek konkurenciát, legfeljebb a legalsó kategóriás laptopok eladása sinyli meg a nettopok sikerét, azokon meg úgyis olyan alacsony az árrésük hogy inkább a nettop vonalat erőltetik amin komoly pénzt lehet keresni. Nem véletlen hogy az áruk alapján is a legolcsóbb laptopokkal konkurálnak -
Ubuntuval is van?
Oh, yeahhh!
Annál jobb rendszer nincs a világon. 
-
"a legvékonyabb helyen pedig 23 milliméter vastag."
Nem inkább fordítva?

Azaz: "a legvastagabb helyen pedig 23 milliméter vékony."
-
SteeWe
aktív tag
Nah, ez a változat már tetszik nekem is. Végre nem apró a kijelző. Amire szánták a netbook-ot arra megfelel...
-
Kobaljov
senior tag
Ez inkább szerintem az eddigiek mérete/olcsósága miatt volt, a 7-10"-esekben nem nagyon fért volna már el normálisan ill. drágította volna őket, ebbe viszont talán már beleférne, én is hiányoltam, mert jó lenne. (Az asztali nettopoknál is van már olyan amelyikben van, bár ott ez azért szükségesebb is, mert a netbookok inkább 2.-3. gépnek vannak szánva, míg a nettop többször lehet elsődleges gép, pl. nagymamáknál). A notiktól való különbség szerintem leginkább a teljesítményük, bár azért közelednek az alsókategóriához.
-
rudi
nagyúr
Jól megtette a Dell! Mi a frásznak még két centis keret aköré a 12,1-es kijlező köré?! Tényleg nem lehet fél centis kerettel megcsinálni mint évekkel ezelőtt a subnotikat?! Mi a fenének az a keret a billentyűzet köré?! Hogy véletlenül se lehessen normális kiosztása és mérete?! Dícséretes az emellett 1,2 kilós tömeg, de milyen akkuval jött ki, és milyen üzemidő lesz vele, ha az Eee PC 1000H is 1,4 kilós? Egyébként a tisztességes 12,1-es szubok ODD-vel már nem sokkal nehezebbek.
-
ChRiS_RS
aktív tag
Egy netbookba elvből nem tesznek optikai meghajtót? 1,3 Ghz? 60GB hdd?? Pff..

-
Frenky87
aktív tag
Ez már normális méret.. akinek eddig a kijelzővel volt gondja, annak most már ez is megfelel

Szerintem nagyon jó a cucc... és DELL
-
JoeYi
őstag
haha, egy aranypedrive áráért egy dell noti. Ráadásul utóbbi szebb

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Lenovo Legion 5 15ARH05H - Gamer Laptop
- A KINCS! Zsír Dobozos HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -50% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Macbook Pro 13" Silver A2338 2020 M1/16/256 120 Ciklus 100% Akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- ASUS TUF Gaming F17 - 17.3" FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év garancia
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)