- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- ZIDOO médialejátszók
- Adobe Creative Cloud előfizetést kínál az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
- Asztrofotózás
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
Az első verziók eléggé félkészen jöttek ki. A legutolsó viszont már egészen jó. Technikailag és játékmenetét tekintve is. A szerzők olyan irányban módosították az alapokat, amely kevésbé árkádos, jobban hajaz a régi stílusra. Mindenképpen érdemes kipróbálni.
falijja: A "haldokló PC" előnye: ha a készítők biztosítják a lehetőségét, akkor xarrámoddolhatod. A kekszbox és társai ebből (is) kimaradnak. (No offense) -
.mf
veterán
Én anno nem futottam hibákba, leszámítva a játékot. Letöltöttem, játszottam egy-két órát, töröltem. Nekem nem jött be. Ezt, hacsak nem hallok róla nagyon jókat, már letölteni sem fogom. (Főleg, hogy időhiányban még a Skyrimnek sem kezdtem neki -- bár anno nagyon vártam, de one does not simply walk into Mordor, egy TES játékra egy pár napot egybe áldozni kell, hogy az ember rendesen el tudjon mélyülni benne).
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Alkoholista nevelde
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest